• doktorbob
    16
    Na zimskim pripremama topica nije bilo, a s druge strane rukavina, vrbancic, gurlica i lukanic jesu.
  • Mr Anderson
    9k

Nisam mislio na zmiju kad sam napisao da si udav.
  • Krizy
    48.6k
    Ispričavam se majstore. U vezi svega si bio u pravu. Progledao sam a nadam se da će i ostali.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

E ipak sam ja bio u pravu. Sah mat bob i @Neki tip!

Progledah i ja sada. Ne vrijedi ovo rasprave kad neko samo tuče po svome
  • doktorbob
    16
    Majstore cemu isprika? Imati vlastito misljenje nije kaznjivo. Drago mi je da si progledao jer vise necu morati slusati izvrtanje cinjenica, svjesno laganje i obmanjivanje javnosti, prenemaganje, bahacenje i laznu ironicnost u tvojim upisima!

A sto se tice menala, nitko sretniji od mene ako ga poklonimo njegovom najdrazem klubu, hajduku!
  • Neki tip
    21.3k
    E ipak sam ja bio u pravu. Sah mat bob i Neki tip!Imamo Dinamo

Hahah, pa naravno da nije mislio na zmiju kao takvu, ali se bob na to referirao. Pitao si bio na koga točno cilja s tim zmijama. Očito jest ciljao na Andersonovu referencu na udava, a jasno je na što je Anderson mislio.

Jel pomoglo? :lol:
  • doktorbob
    16
    Jasno je svima na sto je anderson mislio osim kolegi Imamo Dinamo.

Ja sam iskoristio andersonovu usporedbu mene i udava kako bi gospon EDUARDO i @marcio amoroso reagirali jer oni mene upozoravaju da vrijeđam igrace i forumase, a eto kada se mene usporeduje sa zmijom oni sute kao zaliveni. Je li tako @Eduardo?
  • Kepec
    7.2k
    Pa ti bi se s papom uspio posvadit doktore.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Drugi post je bio cista zajebancija, na prvom se jesam pogubio baš opasno :lol:
    Zato i jesam dodao ovo šah mat, više iz zezancije hahaha
  • doktorbob
    16
    Evo s tobom sam si jos dobar hahaha. Ali nema mjesta ljutnji, ja samo ukazujem na nepravilnosti koje kolege eduardo i marcio zanemaruju. Pitam se rade li to namjerno, a s obzirom da su mi vise puta javno prijetili, a na uzvike, komešanja i uvreda drugih forumasa svjesno (?) šute.

Kada ja napravim tipfeler i umjesto menalo napisem nemalo dobijem prijetnju izbacivanjem s foruma, a kada me kolega usporedi s ubojitom zmijom, onda je sve u redu.

Ponavljam, menalo je sasvim simpaticna osoba, i vjerni navijac hajduka kojeg smatra "najvecim klubom u hrvatskoj", ali je i jako smijesan igrac. Medutim, to je moje misljenje, a koliko znam sloboda misljenja na ovom forumu je i dalje moguca.
  • mali M
    6.1k
    Neki možda me nisi shvatio, znam ja jako dobro njegove brojke i slažem se sa svime napisanim, ja sam samo htio reč da mi ne sjeda jednostavno, a da ne trolam i brojim krive korake kao neki ovdje bezveze. Moj brat blizanac je valjda najveći fan Menala i on mi neda ni sekunda da zaboravim na njegove brojke :lol: eto i jučer sam zakolutao par puta očima na njegove odluke u igri, ali šta sad..
  • Krizy
    48.6k
    Posudba u Celje, uz opciju otkupa za 400 tisuća.
    Ajde super, valjda ćemo bar to uzeti ako dobro odigra tamo.
  • Tix
    1
    Živ je, strijelac za 2:3 protiv Readinga u21 na Premier League International Cupu
  • Dinamosaur
    1.7k
    od kud on tu?
    Kaj smo mogli i Zagorca tam prijavit?!?
    Mislio sam da je taj Premier Int.Cup za igrace (doslovno) U21
  • Daliban
    3.1k
    Fejkali smo papire, ionako izgleda ko da mu je 15.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.