nađi mi 10 učinkovitijih HNL krila od Menala pošto po tebi ni u Dinamu ne bi trebao biti ispred fantastičnih juniora, među kojima najbolji mora ba posudbu u Rudeš. — Krizy
Na koga točno ciljaš sa tim zmijama? — Imamo Dinamo
Samo u dinamu mogu nabrojati 4 krila koja su bolja od njega, a stvarno mi se neda nabrajati svako krilo u hnlu... Evo u dinamu su tu spikic, kaneko, emreli, marin. — doktorbob
Uf... opet sam te uhvatio u izvrtanju cinjenica. Topic NIKADA nije slovio za najboljeg i najtalentiranijeg mladog juniora dinama. Prije dolaska biscana nije bio ni blizi ulaska u prvu momcad. — doktorbob
Tko je? — Imamo Dinamo
Na koga točno ciljaš sa tim zmijama? Rekao bih da si malo dulje tu pa me interesira — Imamo Dinamo
Hahahahahahaha kakav pametnjaković. Nego gdje je igrao protiv Šibenika? Petković u špici bio.
Topić je zabio 17 pogodak u 20 utakmica prošle sezone pa mi nađi 5 boljih pošto on nije među boljima. — Krizy
Još čekam da mi nađeš učinkovitija HNL krila od Menala. — Krizy
Rukavina ocito, a tu su jos bili ospred topica Gurlica, Zivkovic, Lukanic, Vrbancic... — doktorbob
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.