doktore, prestani štancati po nekoliko postova u nizu i počni pisati sve u jedan post ili koristi 'edit'. Nemoj da ti moram pisati uputnicu za rehabilitaciju u obliku 'disciplinske mjere' koja će te poslati na hlađenje. I ne brini se za mentalne kapacitete drugih forumaša. Umoran sam od ovog ponavljanja. Osjećam se k'o stari radio kojemu se pokvario 'repeat'.Mozda nemas intelektualni kapacitet — doktorbob
Ja recimo želim Špikića za rotaciju a u prvih 11 pojačanje. Ali je glupo toliko negativno pisati o dečku. — Krizy
plus bahato s par postova misliš da si najpametniji i podcjenjuješ intelektualne kapacitete drugih forumaša. — Krizy
Tebe sam uhvatio u lazi — doktorbob
Danas je utakmica s astanom, ocekujem da nece biti uvjerljivo kao prije mjesec i pol dana, ali pobjeda ne bi trebala doci u pitanje! — doktorbob
Od 350 minuta sigurno je više od pola odigrao na krilu. Ove utakmice što si ti izvadio je ulazio po 5, 7, 10 minuta mijenjajući napadače. Laž — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.