• doktorbob
    16
    Protiv sam dolaska teophila. Pa zasto se neda prilika prinovama koje smo doveli. Cemu gomilanje stoperskih pozicija? Imamo vec trojicu novih. Perkovic, Sosa i francuz. Nemoguce da su sva trojica toliki flopovi. Perkovic je cak i igrao na proljece i bio je sasvim solidan za hnl okvire. Francuz je protiv istre takoder solidno odigrao, a za sosu ne znam sto da mislim jer je tek dosao.
  • Armagedon13
    959
    Čitam da postoji mogućnost dovođenja desnog beka, bez ugovora,(Karačić?) pa se sjetim AČ koji bi u ovakvoj situaciji potjero bar dva igrača
  • Infinity
    19k
    Čitam da postoji mogućnost dovođenja desnog bekaArmagedon13

Imamo dva, treba nam i treci

Lijevo imamo jednog, a poziciju igra vezni

Ima smisla
  • Zagi
    10.7k
    Desno imamo jednog kojeg stišću ozljede i godine.
    Ništa manje kritična pozicija.
  • Zagi
    10.7k
    "Ne može se"
    rbs21-183.jpg
  • mali M
    8k
    nemoj se ljutiti ali ovo su vjerojatno jedni od največih talenata svojih zemalja... kužim što želiš reć, ali to jednostavno je iznimka, a ne pravilo
  • DiddyGuela
    3.8k
    Usporedbe nas i RBS su urnebesne. Neka se nitko ne ljuti, oni su 100 godina ispred nas. Infrastruktura, scouting,sponzor,novac.

Mi nemamo ni stadion pobogu. O cemu dalje pricati... ono, Vlak nam je glavni scout. Naravno, to ne znaci da mi ne mozemo maznit taj isti RBS, ali strukturalno... oni su 100 godina ispred nas.
  • Krizy
    59.1k
    A jbg, tih 11 je plaćeno 50 milijuna eura. Da ne računam koliko su u međuvremenu potrošili na ostale igrače.
    Mi smo u zadnjih 6 godina ukupno potrošili 50 milijuna.
  • Zagi
    10.7k
    Za razviti igrača ti treba trava, lopta , talent i znanje+ strast struke.
    Sve te infrastrukture su samo završna glazura.
  • Laugreano
    4.5k
    Nama nerealno. Zamisli da platimo 16godisnjeg klinca iz obale Bjelokosti 4m i onda 2 sezone igra u Kustosiji. Nama za 4m treba bit top pojacanje.
  • Eduardo
    24.9k
    Desno imamo jednog kojeg stišću ozljede i godine.
    Ništa manje kritična pozicija.
    Zagi

Ok, Ristovski će za 5 mjeseci napuniti 32 godine, ali nije baš da ga stišću ozljede. Ove sezone odigrao je do sad svih 13 utakmica, prošle sezone 41, a sezonu prije toga 45 utakmica. Tu i tamo bi propustio tekmu ili dvije, ali ova statistika meni izgleda prilično impresivno.
  • Zagi
    10.7k
    Rile polako pada. To je valjda vidljivo prostim okom.
    Moha nije za ništ, to je i slijepcu vidljivo.
  • scooniepenn
    5.1k

Daj meni 40 milja za dovođenje mladih top talenata i vjeruj mi i ja ću biti u stanju složiti ovakvu ekipu talenata. Nije baš usporedivo s nama. Oni od ove postave nisu stvorili više od 1/3. Toliko o tome. Dakle, ova postava nema veze čak ni s njihovim sustavom pronalaska top talenata, plaćanja ozbiljnih odšteta i onda razvijanja do seniora, već plaćanja velikh odšteta za gotove mlade top igrače.
  • Zagi
    10.7k
    Pa upravo je u tome i poanta.
    Nama uopče ne treba niti blizu te cifre da bi složili sličnu, a konkurentu ekipu.
  • scooniepenn
    5.1k
    O tom potom. Mi po jednoj sezoni mislim da iz svog pogona ne možemo izbaciti više od 1 ekstra talenta i 1 jako dobrog mladog igrača. Dakle, trebali bismo dovesti još po sezoni 3 do 4 top mlada igrača. To za manje od 15 milijuna bi jako teško išlo. Nama je to gotovo 1/3 proračuna plus te igrače još treba ugovorno platiti u rangu Petka, Miša, Ademija. I tu još ostaje pitanja samog uklapanja. Nije to baš samo tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.