Momčad nije kakvu biste željeli, razmišljate li o odlasku? Ugovor vas veže do 2025. godine, no za vas su zagrizli klubovi iz Saudijske Arabije, a možda nisu jedini...
- Vidjet ćemo. Jako se dobro osjećam. Ponavljam riječi Luke Modrića - dok se god jako dobro osjećam, moćno na terenu i bez ozljeda, imam i ambicije. Uživam u nogometu i volim ga, igrat ću ga dok god mi to zdravlje bude dopuštalo. Tako je i s reprezentacijom. Što reći? Legenda sam Hoffenheima, ovdje uživam status Boga. To zapravo nisam mogao niti sanjati. Nisam razmišljao niti da ću dati stotinu golova u Petici, ali to je nešto što igrački može doći, međutim, da imam ovakav tretman u jednom njemačkom klubu kao Hrvat, to nikad ne bih rekao da je moguće. I sad mijenjati tako nešto za možda neki drugi klub? Ne znam. Tu je i financijski aspekt jer nemam baš puno prostora za pregovore. Sretan sam, obitelj je sretna. Samo “nemoralna ponuda” mogla bi me nagnati da razmislim o odlasku iz Hoffenheima.
Postoji li kod vas ideja da odigrate jednu sezonu u Dinamu?
- Vidjet ćemo. Kad bih ponovno igrao za Dinamo, volio bih da to bude na visokom nivou, da mogu pružiti dobar nogomet. Ako mi to godine ne dozvole, ne znam koliko je to smisleno... Svjesni smo da u Maksimiru igraju najbolji hrvatski mladi igrači, oni trebaju nositi klub i otvarati si put za budućnost. Nisam siguran koliko je objektivno očekivati da dođem kao stariji igrač i vodim Dinamovu igru, koliko god bi bilo lijepo da ponovno zaigram u plavom dresu. Kao Dinamovo dijete.
nije ni AZ alkmar nekakva SF momčad — db-izbjeglica
Imamo tu srecu da nam je grupa smijesna i bit ce teska bruka ako ne prodjemo dalje. Imamo zimski prijelazni rok u kojem mozemo dovesti tri igraca i prijaviti ih za proljece. Ako to stvarno budu pojacanja onda mozemo daleko. — Infinity
Ne znam jel imam stomak za procitat ovaj intervju — Nino Bule
U kakvim ste danas odnosima sa Zdravkom Mamićem? Čujete li se?
Rijetko, ali čujemo se. Ja ću s njim uvijek ostati u dobrim odnosima. Vrijeme će pokazati je li bio pozitivna ili negativna osoba u povijesti Dinama. Nakon toga ćemo moći dati ocjenu. Ja sam s njim radila dvadeset godina i znam koliko se on trudio za ovaj klub, a to što je on osuđen…
Osuđen je, da, ali to je moje osobno mišljenje o njemu. Da, ja sam bila njegova tajnica i ne znam što je u tome loše iako su u klubu u to vrijeme bile četiri tajnice. Čujem da se zaziva njegov povratak u Dinamo, ali ja sigurno nisam ta koja zaziva njegov povratak. To ćete sve jednog dana moći pročitati u mojoj knjizi, koja će svakako biti lako štivo.
"Put jedne kuverte" — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.