• Klenx
    8k
    Čemu se vi nadate.

Očekujte eventualno Brodića još iznad cijene i to je to.

Vi ste bolesniji još od njih ako visite tu, keljite linkove, pratite twitter i nečemu se nadate.
  • Eduardo
    24.9k
    Salu na stranu hvala Bogu da je sutra gotovo, dobio sam cir na zelucu od ovog prijelaznog roka.Orc123

Frende, priuštio si ga i nama. Da se razumijemo, nisi bio jedini, ali ubili ste nas u moderaturi u ovom roku toliko da smo pogubili konce pokušavajući održati red na temi. Priznajem poraz i jedva čekam novi prijelazni rok za koji se nadam da će biti lakši i za klub i za nas. Ajd' živili do tad.
  • Georg Koch
    6.3k
    Moze samo jedna info posto ne stignem sve upratiti
    Jel ovaj Brazilac sluzbeno propo transfer ili se nagadja?
    I izvor.
    Hvala
  • NB86
    16.9k

Covjek danas igra utakmicu a sutra kraj roka
  • Georg Koch
    6.3k
    hahahaha, top.
    Jos jednom smo se dali navuci.
    Ko naivni pubertetlija na izlasku kad ga cura pozdravi, kaze dodi na pice poslje. On sav uznemiren dodje, a ona ga pita broj od frenda :D
    To smo mi he he
  • Orc123
    12.6k
    Ima sutra ujutro u 10 i popodne u 13h letovi iz Minkena hehehe
  • San Lorenzo
    19.9k
    Ajde šta se tresete, vratit ćemo Štefulja s posudbe i završit prijelazni rok sa stilom...a Mamma će sačuvat novce za Tattu.
  • sanjinlego
    4k
    U Njemačkoj je disciplina sve. Dok je pod ugovorom i dok ga Augsburg placa ima da sve obaveze ispunjava, i to je tako.

Odličan igrač, od naših iz Augsburga odličan dečko, veliki profesionalac, ali je iz Brazila, i to mi je odmah upitnik ??

Švabo neće lijevog beka platiti 6 milijuna eura a da nije prepoznao kvalitet, ili neki X faktor. Iskreno se nadam da nije patka, i da će potpisati ..
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    daleko najgori stoper koji je igrao kod nas. Svaki, znači absolutno svaki duel on je taj koji leži, na žalost trenutno je opet bolji a to ću uvijek reci od bekova koji igraju stopere, od boleta koji je još uvijek nesiguran.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Pa zar ti nemaš insajderske? I to sve točne
  • sport
    4.9k
    Očigledno su neki preskočili moj upis od jučer:Glavni kočničar svih promjena je onaj tko se boji da njega neće biti u klubu nakon promjena.To je V.Peras,neurotična kučka koja po cijeli dan galami i bavi se sama sobom.Na svim transferima na kojima je radio Dario ona namjerno nije donosila odluke,držala je to u ladici pa su mnogi transferi propali.Ona se umjesto vođenja kluba bavi vrbovanjem skupštinara kako bi izigrala skupštinare iz kvote povjerenika i tako sebi od tih istih priskrbila potporu za ostanak u klubu kao predsjednica uprave.Sve viđeno u prošlosti,ja izaberem vas,vi izvršni odbor koji u konačnici izabere mene.Prvi cilj,pojačanja za Igora koja nisu stizala je ostvarila,a slijedeći cilj joj je Šimić.Njezin glas vrijedi dvostruko,Šimić ima jedan a Podnar i Tomačić nisu tamo da bi se mješali u bilo što.
  • NitkoBitan
    29k
    Index objavio da je Brazilac blizu potpisa. Eh sad...
    Znali su imat dosta tocnih informacija.
  • Crni86
    12.6k
    prepisali clanak iz Sn- kao i germanijak i 24h i objavili ga
  • Georg Koch
    6.3k
    nije mi jasno sta ste se skacili Sanjina.
    Po meni jedini od svih koji su imali neke informacije/poluinfo, traceve itd.nije smarao sa tim, a sve se obistinilo. Covjek ima nekog(ili je bas sve bubno i sve pogodio slucajno), i sta? A tako glasi i tema.
    A nije smarao lik. Tako da ne bi se lose bilo skulirati.
    Btw.ne znam ni tko je ni sta je lik, samo sam upratio to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.