• morales
    232
    svi su podjednako krivi,svi van...
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne znam kaj se čudite. Ako su stvarno odlučili maksimalno srezat menadžerske provizije onda je i jasnije zašto ne mogu naći pravo pojačanje.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Iago izisao odmah preokret :rofl:
  • Mihaljević
    14.2k
    Igra protiv Furtha , misli na Belupo.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Izašao je na poluvremenu da uhvati avion da Zagreb.
  • Mlađi referent
    14.9k
    HERE WE GO!

A sumnjali ste.. koferi ga spremni čekaju i leti sad za Zagreb
  • Mali Zeus
    20k
    Javite kad zaprati dinamo na instagramu.
  • Orc123
    14.1k
    Nema smisla da igra prijateljsku ako je pred potpismo a s druge strane nema smisla da ga potpisemo ako je blizu. Jednostavno mi tako ne radimo.
    Salu na stranu hvala Bogu da je sutra gotovo, dobio sam cir na zelucu od ovog prijelaznog roka. A jednw strane dolaze info da je sve dogovoreno s njim, a s druge nema smisla da igra onda peijateljsku...jos sutra i amen...samo se nadam da ce Brodic peopasti ali koje smo mi srece dovest cemo i Brodica i jos nekog takvog iz hnl a ovaj ce propasti...
  • Zagabria
    366
    prošle godine sam ga potpiso na FMu iz Dinama je otišao u Atletico Madrid za 14m. Jel to neki znak???
  • Mihaljević
    14.2k
    F5bQGZjW4AA42rK?format=jpg&name=medium
    Ima dosta radova na putu , nek pripazi.
  • marcio amoroso
    47.5k
    A kome ovakav prelazni rok i ovakvi nastupi momčadi odgovaraju se savršeno vidi iz intervjua Zorića.

Kada na to nadodamo tko su odgovorni za prelazni rok, a to su po meni Barišić, Peras i Šimić koji je jednostavno samo smotan onda je sve jasno onome tko želi da mu bude jasno. Odbijanje statuta samo potkrepljuje tu moju insinuaciju.
  • puxigadjurdja
    2.6k

svi smo mi čir dobili.
  • Klenx
    9.8k
    Čemu se vi nadate.

Očekujte eventualno Brodića još iznad cijene i to je to.

Vi ste bolesniji još od njih ako visite tu, keljite linkove, pratite twitter i nečemu se nadate.
  • Eduardo
    27.6k
    Salu na stranu hvala Bogu da je sutra gotovo, dobio sam cir na zelucu od ovog prijelaznog roka.Orc123

Frende, priuštio si ga i nama. Da se razumijemo, nisi bio jedini, ali ubili ste nas u moderaturi u ovom roku toliko da smo pogubili konce pokušavajući održati red na temi. Priznajem poraz i jedva čekam novi prijelazni rok za koji se nadam da će biti lakši i za klub i za nas. Ajd' živili do tad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.