• Nevo7
    975
    A kaj je ak sme mi Sisicu obecale da ak si mi vrneme Kulenovica mi njemu za uzvrat kupime napadaca i saljeme mu na posudbu? Znate tocne kakve se igre igraju u HNLu kaj se tih transfera u lige tice.Facke

Nije Lokomotiva glupa, zaštitila se ona u ugovoru od prijevremenog raskida ugovora o ustupanju igrača. Ugovor je bio do siječnja 2024., a mi nakon dva tjedna, par dana prije kraja prijelaznog roka, raskidamo ugovor i vraćamo ga nazad. Činjenica je da moramo platiti penale. E sad, ili u ugovoru piše da im moramo poslati zamjenskog igrača koji im se sviđa na posudbu (pa im nismo poslali Barišića jer smo ga poklonili u Slovačku), ili im moramo platiti penale u iznosu vrijednosti igrača (a Kulenović i on su po izvedbi i HNL učinku tu negdje). Tako da je najlakše i bezbolnije za manje od milijuna uzeti Brodića i poslati ga u Lokomotivu. Tko zna, možda je penalizacija oko tog iznosa pa je bolje tako odigrati? Osobno mislim da je to teško da se dogodi, ali-ali...
  • marcio amoroso
    43.5k
    Nije Lokomotiva glupa, zaštitila se ona u ugovoru od prijevremenog raskida ugovora o ustupanju igrača. Ugovor je bio do siječnja 2024., a mi nakon dva tjedna, par dana prije kraja prijelaznog roka, raskidamo ugovor i vraćamo ga nazad. Činjenica je da moramo platiti penale. E sad, ili u ugovoru piše da im moramo poslati zamjenskog igrača koji im se sviđa na posudbu (pa im nismo poslali Barišića jer smo ga poklonili u Slovačku), ili im moramo platiti penale u iznosu vrijednosti igrača (a Kulenović i on su po izvedbi i HNL učinku tu negdje). Tako da je najlakše i bezbolnije za manje od milijuna uzeti Brodića i poslati ga u Lokomotivu. Tko zna, možda je penalizacija oko tog iznosa pa je bolje tako odigrati? Osobno mislim da je to teško da se dogodi, ali-ali...Nevo7

To bi značilo da smo posudbu Kulenovića u Lokomotivu koja je trajala dvije nedjelje platili milijun eura. Iskreno sumnjam u to, a ako je to istina onda je to vrhunac ove pogubljenosti i zbunjenosti koju klub pokazuje kroz cijeli rok.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ma nema sanse.
    Trazio se klub kojo bi preizeo Kulenovu placu, nije se nasao.

Sumnjam da je lokomotiva preuzela iako smo ih dobro platili za Stojkovica.
    Dakle ako je Dinamo placao placu, sigurno nema neku groznu odstetu.
  • NB86
    16.9k
    Dinamo je navodno placao citavu kulenovu placu, vrlo moguce da nikakvih penala nema
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Neda se Vlatki opet do Istanbula.
  • Droljo
    18.7k
    Samo u google 'transfer window transfermarkt' i izbaci vam odmah prvu stranicu koja vodi na kalendar. Da lijepim link, i dalje necete znati. Tri rijeci nije tesko za zapamtiti kad sutra opet bude trebalo.Infinity

Ako ti dam ribu nahranit ću te jednom, a ako te naučim pecati........
  • morales
    232
    „Jednom sam, u euforiji proslave naslova s navijačima na Sjeveru, koji su mi stvarno priredili posebne emocije i memorije za sva vremena, obećao da ću se vratiti. No, tada ne znate kako će stvari ići u životu i koliko nešto postane komplicirano s obzirom na protok vremena i sve što se odvijalo. Za takve stvari se puno toga mora poklopiti, a uvijek je tu i pitanje bi li Dinamo uopće htio igrača od 39 ili 40 godina i kakvog bi to uopće smisla imalo…“ ev o dinamu ka vam se neda citav intervju citat
  • blackbully
    4.5k
    Bakrar se solidno snašao u SAD-u. 2 gola za New York u 4 utakmice. I dalje je enigma kako je propao transfer nakon što se igrač već slikao sa dresom u salonu...

• Facke
    6.3k
    Sluzbenu ponudu za Labrovica nismo poslali. A niti smo dali Rijeke do znanja da sme interesirani. Jedan info od mene. :yum:
  • Orc123
    12.6k

3 gola je zabio do sad u 6 utakmica...
  • Benito
    1.3k
    Svi polako ali sigurno postaju insajderi svi imaju neke info haha
  • blackbully
    4.5k
    3 gola je zabio do sad u 6 utakmica...Orc123

Istina. Gledao sam samo MLS, jedan je dao u Liga kupu Torontu.
  • NB86
    16.9k

Navodno vlatkica stavila veto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.