A kaj je ak sme mi Sisicu obecale da ak si mi vrneme Kulenovica mi njemu za uzvrat kupime napadaca i saljeme mu na posudbu? Znate tocne kakve se igre igraju u HNLu kaj se tih transfera u lige tice. — Facke
Nije Lokomotiva glupa, zaštitila se ona u ugovoru od prijevremenog raskida ugovora o ustupanju igrača. Ugovor je bio do siječnja 2024., a mi nakon dva tjedna, par dana prije kraja prijelaznog roka, raskidamo ugovor i vraćamo ga nazad. Činjenica je da moramo platiti penale. E sad, ili u ugovoru piše da im moramo poslati zamjenskog igrača koji im se sviđa na posudbu (pa im nismo poslali Barišića jer smo ga poklonili u Slovačku), ili im moramo platiti penale u iznosu vrijednosti igrača (a Kulenović i on su po izvedbi i HNL učinku tu negdje). Tako da je najlakše i bezbolnije za manje od milijuna uzeti Brodića i poslati ga u Lokomotivu. Tko zna, možda je penalizacija oko tog iznosa pa je bolje tako odigrati? Osobno mislim da je to teško da se dogodi, ali-ali... — Nevo7
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.