• Dino
    5.8k
    Inače dr Kunić je jako cijenjeno ime u medicini ne moram vam ni govorit... — Doktor Kunić

Meni je cast da opce imam mogucnost taggirati Vase ime, doktore! Zasad mi calcaneus funkcionira, ali ak dode do neke povrede znam di se trebam javit
  • Georg Koch
    8.3k
    Ovo ljeto cuo se na IG sa nekim od moderatora Zone, rekli mi za forum, prijavio se sutra dan i eto postao ovisnik.
    Prvo brzinski stavio moj standardni nick (mm8), i danas kad sam saznao da se moze mijenjati, Dedu smorio da ga promijeni u jednu, za mene velicinu, GRANDE Georg Koch-a.
    Iako svega sa jednom sezonom u Dinamu, 40ak utakmica, nekoliko amaterski primljenih pogodaka, ali puno vise obranjenih zicera i spasenih utakmica, jedan je od onih koje su navijaci obozavali. Poznat po ikonskim izjavama tipa:
    "Tomo Sokota je sportski invalid" , "Dinamo bi bio u vrhu Bundeslige", "Luka Modric je najbolji igrac na svijetu", te jos ikonskijem srednjaku torcidi koji ga je vinuo o Bozanstva Sjevera. O Bozanstvu govori i mali trans "...Koch mit uns..."
    Malo sam se raspisao, dosadno mi i pokupio virozu, ali stvarno gotivim ovoga lika :D
    Pozdrav od Kocha iz zapadne Hercegovine, Dinamo Über Alles!
  • Droljo
    32.3k
    Pročitao zadnje tri stranice i svi iz BiH :rofl:
    Jbte, mi iz Hrvatske smo i na forumu manjina :snicker:
  • Fićo1986
    1.1k
    baš pomislih pitati da se napravi neka anketa da se vidi koliko je ljudi iz hrvatske a koliko iz BiH na Zoni :lol:
  • Patak
    3.5k
    Da, dobra ideja za nekog tko zna raditi ankete, ali ne samo RH-BiH nego i dijaspora, Njemačka, Danska, Slovenija, itd...
  • Antisha
    911
    Šta reći, Hercegovina je plava :D

A i Bosna također, po ovome šta vidim
  • SAS1987
    20.9k
    i danas kad sam saznao da se moze mijenjati, Dedu — Georg Koch

Da sam znao da se može mjenjati odavno bi bio Joško Joras :lol:

baš pomislih pitati da se napravi neka anketa da se vidi koliko je ljudi iz hrvatske a koliko iz BiH na Zoni :lol: — Fićo1986

Prema anketi o match day expirience 68% Zonaša živi na manje od 20km od stadiona :smile:
  • blue heart 72
    3.8k
    Ajde da se i ja nadovežem, meni jedan od najdražih filmova "Braveheart", pa sam ga malo preradio plus godina rođenja
  • Rex Ramae
    4.3k
    68% Zonaša živi na manje od 20km od stadiona :smile: — SAS1987

Pa kad znamo prioritete prilikom potrage za stanom/kućom :grin:
  • SAS1987
    20.9k
    Pa kad znamo prioritete prilikom potrage za stanom/kućom — Rex Ramae

Nepokošeno potresno područje? :lol:
  • Rex Ramae
    4.3k
    idi u k :lol: :lol:
  • Dadinho10
    55
    Ime i magija Ronaldinho R10 ;)
  • Majki2111
    4.3k
    @Neron53 Sviđa mi se nadimak
  • Krizy
    76.9k
    Samo da ne zapali Zonu :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.