• Georg Koch
    7k
    Kahlina je cak dobro ime
  • diebalo77
    268
    Zna netko što je sa Akijem jel avion otišao nazad
  • Juznjak
    4.5k

Čekamo nekog insajdera da nam javi kad je liječnički :rofl:
  • blackbully
    4.6k
    Kahlina sa 31 godinom u rekreativnoj ligi ima ugovor 540.000 $. Nit će Dinamo dati toliku plaću, nit bi on vjerojatno išao iz SAD-a.
  • austrijanac
    8.7k
    Očekujem Slugu, Kahlinu ili tako neko bivše hnl ime.San Lorenzo

Tom logikom mozes i Covica uzet nakon sto ga je Belupo sjebo.
  • sanjinlego
    4.1k

Tako je. Momak redovno udara po hamburgerima, šišama, i sličnim stvarima.

EDIT: Mislim na Brodića.
  • Facke
    7.1k

I zate kaj je Brodic nogometas nesme jesti hamburgere, cevape i kaj ja znam odojka? Dok igra dober nogomet mi se fucka koj jede i pije. I nas Petkovic pusi crveni Marlboro i kaj sad? Ga zbog toga treba sad hititi iz kluba van.
    Vi zaboravljate da su nogometasi iste ljudi ko mi. Al dobre.
  • hardek
    7.8k
    Ček stvarno se nije moglo Barišića pustit besplatno uz 20,30% od sljedećeg transfera? Ili nekakva 2 milje buy back opcija? Apsolutno ništa?

Ovakve me stvari više izbace iz takta nego dovođenje rotacijskih igrača na posudbe
  • NB86
    17.4k
    Nas bruno ne vadi cigaru iz usta, ali je kalibar za europski dinamo, brodic nije
  • Orc123
    14.1k

Zasto, ako mozemo platiti Brodica 1-2 milje eura...znas, u Dinamu ti imaju Viziju i gledaju 5 godina unaprijed....sta ce ri napadac od 20g kad mozes dovesti nekog od 27 kome je najveci uspjeh u karijere igrat u VZ s 27g.....ne omalovazavajuci Varazdin s time ..
  • Ivdzo11
    8.7k
    Ademi dolazi u Zagreb, ali ne (samo) zbog transfera. Povratak kapetana se komplicira, Kinezi podižu zahtjeve!

Germanijak
  • sanjinlego
    4.1k
    Nicota kaže Ademi nije tako blizu povratka, a da je pravi razlog dolaska u Zg ozljeda. Taj portal bi prvi objavio da je sve gotovo, jer znamo da su Lesicki i Ademi na ti.
  • keppi
    468
    Za mene je ovaj prijelazni rok poprilično razočaranje. Velike sam nade polagao u Šimića vjerujući da ima znanja i poznanstva (osobito u Italiji) te da će naći igrače koji nisu za neke od velikih klubova, a da će nama dobro doći za neku prihvatljivu cijenu, međutim od toga rekao bi pa gotovo ništa.
    Nažalost, dogodio se i ovaj peh s dvojcem iz Lokomotive da će biti dugoročno ozlijeđeni.
    Realno ovo je najgori Dinamo u zadnjih 15, a možda i više godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.