• Orc123
    12.6k
    Kako god ispalo sa ovakvim igracem bi vrijedilo riskirati...fiksna odsteta plus bonusi plus postotak...ako vjeruju u njega dati im 25% i manju fiksnu...sve se da ispregovarati kad nekoga bas jako zelis. Mi bi sa ovim i stojkom imali rijwsenu keilnu poziciju na 3-4 sezone...obojica su brutalni potencijal. Razlika je sto mi ovako fizicki mocnog krila nemamo i ne mozemo proizvesti jer to je i do genetike. Ovaj izgleda fizicki strasno a ima tek 18g.....steta da mi rakve nw prepoznamo jos kad su u africi...sad se lijepo vidi iz peimjwra Danaca kako se moze i za sta sluzi skauting....
  • i more je plavo
    1.3k

Ak ga dobikemo jeftino, onda valjda ima 28 a ne 18, s njima se nikad nezna.
  • LovroZG
    1.3k
    Da, lažna je. Kao što je i laž da sam jučer u 15 sati napisao - Ademi neće doći do ponoći, a Pierrot nikako.sanjinlego

A šta nisi prije novina napiso da dolazi Halilović? Lako reć da neko ne dolazi kad se to napiše u novinama.
  • CastAway1986
    3.5k
    Stvar je da ti danski klubovi kao sto su Nordsjaelland i Midtylland imaju u Africi svoje filijale i svake godine dobiju 5, 6 ovakvih
  • rob ljubavi
    982

Zato se ganja jednog drugog golmana. Znas li o kome se radi?
  • CastAway1986
    3.5k
    haahah zna isto kao što je izmislio za ovog Osmana
  • CastAway1986
    3.5k
    Evo pišu SN da dolazi Brodić najvjerojatnije u Dinamo i da ga odmah šalju na posudbu u Lokose
  • Facke
    6.3k

Sve za Sisica
  • ksapi
    5k
    Moze li se uvest veto na rijec insajder?
    Kao da slusam one likove koji su valjali dojave po FB 2013. :rofl:
  • Droljo
    18.6k
    Nemojte me brecat sa tamnoputnim crncima. Sa nekim stvarima se ne šali...
  • Droljo
    18.6k
    Kao da slusam one likove koji su valjali dojave po FB 2013.ksapi

Hehe. Ja samo čekam da neki outsider traži 20 eura za info direkt iz kluba :rofl:
  • Infinity
    19k
    Zanimljiv mali iz Danske.

To sto ne moze igrati Europu do zime, pa kad pogledamo nasu grupu, realno nikoga ovu jesen s Europom namamiti ne bi mogli. Gostovanja po Kosovu i Aziji nisu napeta, ali potencijalno europsko proljece bi moglo privuci neke igrace.

Mlade igrace bi mi svakako trebali moci privuci, jer ih jako dobro razvijamo. Ako ga se predstavi kao projekt i ako financijski odradimo sve kako treba, ima sanse da dodje.
  • Droljo
    18.6k

Riječi ti se pozlatile
  • ZGBhoy
    1.8k
    Hoce konacno 08.09.2023 da se vise ne nagada, svako jutro neka imena dolaska u Dinamo, danas u ponudi Labrovic, Borna Barisic, Ademi i za kraj Brodic koji bi trebao na posudbu u Lokose odmah ma daaaaaj
  • Infinity
    19k
    Pa i nakon toga mozemo dovesti ove slobodne igrace. De Gea, Lingard, Xeka, El Ghazi, Papu Gomez, sve mokri snovi koji cekaju jedan poziv :lol:

Prijelazni rok je odradjen toliko lose da se nagadjanja nece smiriti do kraja narednog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.