• sanjinlego
    4k

Ako je kod mene transfermarkt okej, prikazuje mi vrijednost 150k ? Ne znam, ako su pametni, treba uraditi sve da bude naš. Šteta za Ligu prvaka, da igramo, 3 puta veća imena bi vrlo lako potpisali.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma je da, lik ima gol i tri asista u 7 tekmi danske lige. Prije pola godine je iz Nordsjaellandove ganske akademije došo i sad će ga prodat nama kad mu se oslobodilo mjesto u početnih 11. Još sam recite da ga kupujemo za 150k € jer tolko piše na TM-u.

EDIT - Eto insajder već to spominje iako Danci nisu klub koji jeftino prodaje i tražili bi milijune za ovog. A milijune mi teško dajemo čini se.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Ne valja kad kupujemo ne valja kad ne kupujemo. Dinamo ga moze izbrusit i u kratko vrijeme mu moze cijena naglo skocit. Konstantno se kuka kako u buducnosti necemo imat mladost koju se moze prodat za paprenu cifru. Ovo je low risk high reward investicija i to je to, ako naravno uspije kupnja.
  • Mihaljević
    13.3k
    Nemojte da @Droljo vidi , napalit će se na ove tamnopute ...
  • LovroZG
    1.3k
    Low risk high reward? Ak ga kupimo za manje od 3M € možda, al nema tu istine tak i onak.
  • Georg Koch
    6.3k
    a tko je insider? Al ozbiljno?
    Btw gledo poluvrijeme protiv Partizana,mali je talenat zivi, brz zilav jak u duelu, a premlad. Sigurno jak potencijal, e sad koliko je para i koliko ima istine ne znam. Nismo dugo imali krilo tih atributa kao on
  • Nogo
    8.4k

Gledao sam ga prvu proziv Partizana i lik je dosta dobar, brz i ide 1:1.
    Low risk za neki milijun,dva.
  • sanjinlego
    4k

Kupujemo ga za 150k€ jer tako stoji na Transfermarktu.

EDIT: Stvarno prvi put čujem za igrača. Na prvu sam pomislio lijevi bek ili golman.
  • Orc123
    12.6k

Daj bar malo istrazi prije nego prosipas gluposti! Lik ima 18g, igra u Danskoj ligi, za klub koji je tamo 2., Liga koja je duplo jaca nego nasa, igra europu, zabijao i Partizanu i da si barem pogledao videe koje ima vidio bi o kakvom se potencijalu radi! Fizicki je tenk, brzina, tehnika...za godinu dana ce nama vise biti nedostupan!
    Takve igrace ja zelim da se iz vana dovode! Mlade i potentne, samo tako mozemo rast ko klub!
    Na tom peincipu smo uzeli Stojkovica, kbg ozlijedio se ali bit ce super kad se vrati. Ovo ti je ulaganje u buducnost, ovaj mali ce biti zvijer, garantiram!
    Sad je zadnja sansa da ga uzmemo prije velikana....

Sad sigueno nije nedostupan s obzirom da su drugdje zstvoreni vecinom transfer rokovi...da se da đilja ili dvije eura imas igraca za 4-5sezona uz Stojka...
  • LovroZG
    1.3k
    Di sam reko da nije talent? Doslovno tvrdim da nam je već sad nedostupan i da je ponuda izmišljotina...
  • NitkoBitan
    29.1k
    Fizicki je tenk, brzina, tehnika...Orc123

Pogledao sam sad neki video i nema bas tehniku ali to i nije neki problem. Ima tek 18 godina i moze usavrsit to, pogotovo u sredini kao sto je Dinamo i hrvatska liga. Na brzini se bas i ne moze puno radit, na tehnici moze.
  • Krizy
    59.2k
    Nordsjaelland najveće talente prodaje na zapad za cifre koje mi ne plaćamo.
    U zadnjih 6 sezona 10 transfera 5+ milijuna eura.
    Ako mu je dobro krenulo i veliki je talent, zašto bi ga nama prodali za manje od 5.
    Čisto sumnjam da tu ima dima a kamoli vatre.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ako je istina za Osmana taj mali je top krilo, od igrača Partizana pravio budale doslovno a dosad nije puno igrao jer je tu inače bio njihov najbolji igrač Ernest Nuamah koji je prodan za 25M a sad je na posudbi u Lyonu
  • NitkoBitan
    29.1k
    Nordsjaelland najveće talente prodaje na zapad za cifre koje mi ne plaćamo.Krizy

Koliko vidim Zvezda je zainteresirana za jednog njihovog igraca vrijednosti 2,5 mil. Zakaj bi onda nama bio nedostupan klinac koji se jos nigdje nije dokazao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.