• Mlađi referent
    14.9k

Ja nisam napisao da Jakir priča o smjeni Nevistića, ja sam ti napisao da priča oko novog golmana kreće od Jakira. Germanijak koji ipak kud i kamo ima preciznije informacije od ostalih medija kaže da su u igri Labrović i Ivušić i da se otišlo s prvom ponudom.

Dakle, priča je lako moguće ozbiljna, a ne forumsko laprdanje
  • Crni86
    18.1k
    Ako vec trazimo golmana, znam ja jednog spanjolca s iskustvom igranja u engleskoj koji je i dalje bez kluba.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ti ozbiljno vjeruješ da bi mi dali ponudu za Labrovića nakon svega? Jedino ako bi htjeli totalno raspizditi Miška. Ciprani su Ivušića platili 2 milje i koliko se sjećam ima jako dobar ugovor radi čega je i otišao tamo. Sigurno se nebi vraćao u HNL na manju plaću.
    Da, mislim da Germanijak laže i izmišlja.
  • San Lorenzo
    23.6k

To uopće nije bio razlog zašto je prebačen na klupu.
  • Mlađi referent
    14.9k

Da ponudimo za Labrovića i Ivušića ozbiljnu lovu bi bilo među najmanje debilnim stvarima, čak i logičnijim koje je ova uprava napravila zadnjih mjeseci. Kaj me tu više može iznenadit?

Eto, jučer smo skužili da nakon 9 mjeseci potrage napadača zapravo imamo - na posudbi.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ti nisi dorasto čim dižeš u visine igrača koji je do jučer igrao u njemackoj 3 ili 4 ligi..Još sam navodiš da Špikić Nije u formi i da ne igra svoju pravu poziciju najlakse je pljuvat dajmo momcima šansu pa ako su tako loši netko će ih uskoro izbaciti iz prvih 11..Tema završena za mene svako dobro
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Nesto razmisljam sada,

Svi oni twitter profili ( mali , veliki ) koji su pisali o odlascima sutala , ivanuseca i livija su bili u pravu. Doslovno ako neki klub zapne za nekog igraca vise manje to ostvare

Mi izgleda nemamo dovoljnu dobru moc uvjeravanja.

S kim god smo bili povezivani nismo ostvarili transfer. Prakticki dovedeni igraci s kojima nismo bili povezani :lol:
  • sanjinlego
    4.1k

Kakva negativa? Ako kažem istinu - da je novinarska patka za golmane, kao i za Ademija. Da je daleko od Dinama. Ima još dva dana, možda se sve promjeni.
  • Mlađi referent
    14.9k
    https://ekipa.mk/ademi-zaminuva-vo-zagreb-na-potpis-so-dinamo-pa-se-vraka-za-presmetkite-so-italija-i-so-malta/

Makedonci kažu gotovo - Ademi u Trabzon.

Naravno, zajebavam se, sutra ujutro ide u Zagreb potpisat pa se vraća u kamp. Valjda znaju barem nešto.
  • xavier
    12.1k
    Ako kažem istinu - da je novinarska patka za golmane, kao i za Ademija. Da je daleko od Dinama. Ima još dva dana, možda se sve promjeni.sanjinlego

Drugim riječima, želiš reći da ne dolaze osim ako dođu?
  • Crni86
    18.1k
    drugim rijecima igra se baba vange kao i svi ostali insajderi, kao i plavi agent i ekipa. Bubne i ima 50% sanse da pogodi.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Zar nisi napisao da ne vidiš kako bi igrač koji je bio rezerva u Heerenvenu bio pojačanje za Dinamo?scooniepenn

I to je pljucanje?
  • xavier
    12.1k
    Bubne i ima 50% sanse da pogodi.Crni86

A kad ne pogodi, onda objavi da je "došlo do velikog preokreta" i opet je "u pravu"...
  • Crni86
    18.1k
    ipak neocekivani zaokret makar se cinilo vec da je sve gotovo i kapetan samo sto nije potpisao dogodio se prevrat kojeg se ne bi postidjeli ni najveci filmski hitovi. Nesto u takvom stilu da hahahaha
  • Bosskovitz
    19.8k
    Ne vidim razloga da se stane u potrazi za nekim ključnim igračima samo zato što je istekao rok za prijavu za KL. Realno, ne treba nam neko posebno pojačanje za ovu skupinu, puno bi nam više na jesen značilo da nas pojača u HNL-u i da se uigra za proljeće u Europi/HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.