• CastAway1986
    3.5k
    Ne treba biti negativan pa čak ni meni Kulenovic nije loš Al zar stvarno nismo mogli dati 2-3 milijuna za neku zvijer od napadača ili krilo ?Ja sam optimist najveći bio za japanca i dalje se nadam da će se dokazati samo kad mu se da šansa..I stvarno ovo s Ademijem baš djeluje kao mazanje očiju kao da smo sirotinja najveća sve neke posudbe i slobodni igrači..
  • Mali Zeus
    18.8k
    Je li to Kulenovićem uopće službeno?
  • Captain America
    20.4k
    Ocito postoji psiholoska blokada koju treba premostitNitkoBitan

Lani sam rekao, ponovit ću opet. Onaj tovar što je otišo u Lask je imao sličan problem. Čim je otišo od njih je počeo zabijati. Psihološki mu je pretežak dres i ne znam kako će to premostit kad to u 4 godine nije uspio. Nama treba mudonja poput Petka i Orše naprijed, a ne mentalna mimoza.

Zašto spadalo iz Bologne?Mali Zeus

Uživaj u bravurama igrača s brojem 4.
  • emilperska
    11.1k

Odbijam vjerovat da je toliko los :lol:
  • peša
    74
    Alibi transferi...
  • Mihaljević
    13.3k
    Bernauer je igrao 3 službene utakmice za Dinamo , 2 odpočetka i je naknadno ušao , u nijednoj od tri nije primio gol... Zbog čega je on otpisan ja ne znam...
  • NitkoBitan
    29.2k
    Jer njegovu poziciju zauzima kapitalac cije se postojanje mora opravdat. Btw. Boskov dolazak rijetko tko kritizira, pogotovo Mamicevci.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Nije ih otpisao negoih "ne poznaje" i nada se da ce ih upoznat sada u stanci..

A u vezi Kuleta mozda ode Emreli jos u Tursku
  • dZg1986
    524
    Emreli je dobar igrac i moze pomoci u rotaciji, steta bi bilo da ode
  • sanjinlego
    4k
    Koliko se sjećam .. Kulenović je isto imao tešku ozljedu, kada je tek stigao? Mi očito takve igračine tražimo, i volimo ovo ljeto ..
  • Facke
    6.3k
    Vidim kulke pravih navijaca tu ima. Pljuvaca do pljuvaca. Vi ste oni koji v 80 minote vec bjeze s tribine ak se gubi.
  • NB86
    16.9k

Ako znas i ako smijes podjelit podatak, da li ce se radit na transferima do kraja prijelaznog roka u HNL-u ili ovo danas su zadnji poslovi za ljeto ?
  • emilperska
    11.1k
    Meni je Kule ok za treceg napadaca..
    Problem je sta ja nama Cajka fake egzekutor s umjetnim koljenima bez promjene smjere i skoka, druga spica. Samim time ni Kule onda nije za ovaj Dinamo jer nemre bit druga spica u ozbiljnom klubu..
  • Debelko
    334
    To ti taj dio navijaca koji rijetko vidi Maksimir, bitan im je mobitel 24/7 i sirenje negative i panike.
  • SAS1987
    17.9k
    Vi ste oni koji v 80 minote vec bjeze s tribine ak se gubi.Facke

Mi ne idemo jer bojkotiramo tekme zbog lošog transfer roka :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.