• Doktor Kunić
    5.1k
    oko 7 20 do 30 slijeće za zg
  • CastAway1986
    3.3k
    Ma pretpostavio sam da je ovo kao borba za Pierrota samo patka za javnost
  • NitkoBitan
    28.6k
    Nek netko bane do aerodroma. Crnac od skoro 2 metra bez glovo torbe na ledima, nemre se fulat.
  • sport
    4.9k
    Kad je netko iz kluba uopće spomenuo tog Pierrota kad se toliko spominje.
  • peša
    74
    A ništa ajde netko na aerodrom hahahah
  • IceMan
    3.3k

Sve oke frende. Nismo ni mi oduševljeni, ali napišeš 5 postova samo negative. Daj barem pričekaj ponoć pa onda seri…

Zapravo ni onda nemoj previše nego daj malo i podrške!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    kad je netko iz kluba uopće rekao bilo što ?

prave se kao da rade u SOA-i , komunikacija o bilo čemu bilo kada vrhunska,

mislio sam da rade u tišini i da će napraviti sve na vrijeme, sada mislim da rade u tišini jer ni sami ne znaju što rade
  • NB86
    16.9k
    Nece sigurno izlazit s imenima igraca s kojima se pregovara u javnost, to je bar jedna stvar koja se nikako ne moze uzet za zlo, ne dovođenje je kriminal al ove fore da nas trebaju izvjestavat u kojoj fazi su pregovori me navode da pocnem sumnjat u inteligenciju previse forumasa
  • Jaro
    10.5k
    kriv je sportski sektor i bivsi trener ofkors
  • luka modic
    894
    da vidim za koga su bili pojacanja Petkovic i Orsic kad su se vratili iz inozemstva
  • Joza
    645
    Ljubomoran sam na tvoju okolinu i bliske ljude sigurno i njima zracis sa srecom i pozitivnom energijom
  • Noel
    13k
    Koje je ruganje bilo kad su orsic i petkovic došli to nikad neću zaboravit
  • Yovitssa
    904
    Meni Pierrot nije ni bio neka realna meta. Tražila ga je i Zvezda koja em troši ko pijani miljarder, em ima Bahara koji ga je trenirao posljednjih godinu dana, pa ga opet nisu uspjeli potpisati...
    Nama je Kulen top doseg s obzirom na viđenu sposobnost trenutnog sportskog sektora...
    Tibor mi je pametan potez, dečko je igrao super i u Rijeci i u Nizozemskoj i mislim da bude se brzo uklopio i postao ugodno iznenađenje. Ovi koji ga nazivaju "falš igračem", poručio bih da su isti status imali i Petko i Orša kd su dolazili, a da je Tibor kojim slučajem bio top veznjak Eredivisie, danas bi ga gledali u Ajaxu ili PSV-u, a ne u Dinamu.
    Jebiga, kaj je tu je. Ja sam se potajno nadao bombetinama posljednjeg dana registracije igrača za KL, ali sportski sektor nam je takav kakav je i očito im je to plafon. Možda nas još iznenade tamo 8.9. kad je službeno posljednji dan roka u HNL-u, a neki kapitalac izvisi u nekom drugom klubu... :-)
  • SAS1987
    17.8k
    Sosina djevojka na instagramu promijenila mjesto stanovanja u Zagreb,Croacia.Time

Što se čeka?

https://www.zonadinamo.com/discussion/230/guzice-i-sise
  • superhik
    12k
    Pomirite se sa Kulenovićemsanjinlego

Naporan si s Kulenovićem i takvim objavama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.