• Facke
    6.3k
    Kolko sam ja srdit , sokeran kak sme mi nesposobni.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Tko zna kako ce nama sjest Sosa.... Ocito da mu nije legla Serie A... a sjetimo se da je petkovic isto tako dolazio iz te Bologne i Serie A kao napadac koji nije zabio 40 i nesto utakmica... Pa je postao kod nas to sto je postao .....
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Stednja stednja. Da bog da siti bili klosari nesposobni
  • Captain America
    20.4k
    Moharrami je gospodin Cafu za ovog molio bih lijepojp23

Imaš pravo, čak sam mislio ovo napisati. Ostaje mi nada da još ne prati Dinamo na Instagramu, daj Bože da i tako ostane :pray:
  • i more je plavo
    1.3k
    Nisu izgleda ni ovi u Veroni posebni znalci, gube sad 3-1 a rijesavaju se jednog Guntera ?

Ili ipak Gunter nije kapitalac i prevaga......ili je za Belupo......bas smo ocajni.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Cemu drama..

Doveli su zamjenu 3-4 stopera ispred i 1 lijevom beku koje imamo u rosteru..
  • Facke
    6.3k
    Koray Gunter jos nije propal. Jos je u igre.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Koray Gunter jos nije propal. Jos je u igre.Facke

Kake znate?
  • Marcinko
    744
    već sam gore iznad napisao slično na tu temu, fino pogledaj kako je Petković igrao u Bologni a kakao ovaj.
  • i more je plavo
    1.3k

Je, al vele za Frosinone......kaj si promenil tim ?
  • Facke
    6.3k
    Dok god nije nigde potpisal jos je u igre i jos se stigneme s Veronu dogovoriti.
  • Jaro
    10.5k
    pa i Kaneko i Maxim jos nisu dobili sansu. Bosko je nazalost daleko od orvoligaskog nogometa. Jedini stoper ti je Peric, koji je do dolaska Jakirovica bio pospremljen sa strane pa ni on nije u bajnoj formi.
    Kaneku je konkurencija Spikic koji fakat mora sjest na klupu na duze razdoblje...
  • emilperska
    10.9k
    09.09. ide kapelica u Trogiru i Kastel Sucurcu. Jedna za Nou, jedna za Tajnicu. U znak zahvalnosti za titulu 2023/2024..
  • boem
    309
    Ništa posebno, registriran i ima pravo nastupa...
  • emilperska
    10.9k
    Bojim se da ce uskoro veci dio plebsa na glavatu spodobu gledat kao na oca modernog i uspjesnog Dinama, a Noa ce biti simbol neuspjesne demokratizacije i raspada sistema.
    Ali sami smo si krivi.. Prihvatili smo Nou kao vrsnog managera samo zato sto je davno bio za demokratski Dinamo. Mogli smo Silvija Marica postavit, bar bi zajebancija bila na nivou, transferi barem jednaki..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.