• Noel
    13k
    Podsjeća me na Mamićevog Carlosa identične osobine i kretnje.
  • Facke
    6.3k
    Decki nemojte pljuvati igraca prije nek kaj je minutu za nas igral. To nije fer.
  • Captain America
    20.4k
    Podsjeća me na Mamićevog Carlosa identične osobine i kretnje.Noel

Podsjeća me na Moharramija s ovakvim defanzivnim reakcijama.
  • Lynx17
    4.3k
    Malo mi je lakše sada, možda je ono stvarno bila parodijahardek

Ma to je bilo ocito nakon prvi par sekundi.
  • dinon7
    1.9k
    Sutra očekujem krilo a la Marin i veznog sličnog Sucicu. Napadač će doletjeti u zadnji tren i to će biti neki crni za kojeg nitko nije cuo
  • Captain America
    20.4k
    Propo je Gunter i zato ovaj dibidus dolazi kao oslabljenje na stoperskoj poziciji.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Bas i mene podsjeća na Mohu..

Nek bude alternativa Mihi na beku i ok
  • Sunja86
    1.3k
    Gunter ni na klupi za Veronu danas ocito da negdje ide a to nismo mi ako je vjerovati zadnjim natpisima
  • Infinity
    18.9k
    Decki nemojte pljuvati igraca prije nek kaj je minutu za nas igral. To nije fer.Facke

To znaci da sutra mozemo dovesti i stopera iz Solina, ali treba cekati da vidimo kakav je?

Dajte ljudi, ovako ste pocetkom sedmog mjeseca cekali kraj prijelaznog roka da bi dali sud. Jel stvarno potrebno da Sosa odigra minutu u Dinamu da bi znali da nije za Dinamo? Jel toliko tesko vidjeti da se radi greska ili je svaki put potrebno da se to i dokaze?

Shkodran Mustafi je slobodan igrac. Posljednji ugovor je odradio za 600.000 eura godisnje. Daj mu ugovor 1+1 ili 1+2, pristat ce vjerojatno. Do sad bi vec bio negdje da ima ozbiljnije ponude. Pored ovih nasih ce biti Ferdinand.
  • Facke
    6.3k

Covjek je doputoval u hrvatsku. Bil je u Zagrebu. Maldi Bara resaval transfer. De je zapele neznam ali se nadam da ipak dolazi. Jos ga otpisal nisam.
  • BBB Sibenik
    6k
    Nadam se ipak ovom Svabi a ne Urugvajcu
  • Sunja86
    1.3k
    Evo sada gledam on nije bio u sastavu nikako u ovoj sezoni čak ni na pripremnim utakmicama znači totalno je otpisan tamo i mi izgleda ni takvog igrača ne možemo završiti
  • Facke
    6.3k

Da je to taj Mustafi od prije par let da. Ali ovaj sadasnji Mustafi ufff. Stvarne bi moral biti vu top top top forme da bude pored nasih Ferdinand. Njega je psiha dosta sjebala kao i oni govnari od novinara vu engleske kaj su pisali o njemu sve najgorjuga nakon jednoga kiksa. Unistili su coveka stim.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Koliko mi lutamo dovoljno govori da nama treba desni stoper i to “kapitalac” (čitaj netko tko bi odma bio prvotimac), a umjesto toga dovodimo lijevog stopera koji realno nije ni prva opcija na klupi
  • Fanboy
    3k
    Jel mislite da netko namjerno sabotira ? Nerealno je da ovdje 90% forumaša razmišlja i vidi slično, čak i novinari vide isto, općenito gledatelji, a da to u upravi ne vide. Čak ne mislim da to nije plod nesposobnosti jer imaju love za malo jača imena i ugovore, da se itekako naći...

Meni je ovo kao da nas netko namjerno ponižava...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.