• Captain America
    20.4k
    Jel neko može zaljepit članak za tog lika iz Macambija?PlavaSlavonija86d

Premium s 24 sata pa ne nalaziš. Ili je tu linkan ili sam vidio na Instagramu.
  • Juznjak
    4.3k

Ako ćemo se ovako razgovarat onda ovaj forum nema smisla jer nitko od nas nema jaču nogometnu inteligenciju od ljudi koji se cijeli život bave nogometom. A možemo i okrenut stvari i reći da su onda baš naši treneri pametniji od svih do sad u Emrelijevoj karijeri jer su jedino oni njega odlučili stavljat na krilo a kod svih ostalih je igrao napadača.
  • Mihaljević
    13.3k
    Svi pišu Tolića dali , Jankovića dali ovo ono ... A niko da piše o Dilaveru , čovjek je prošle godine u ovo vrijeme odradio u playoff LP bez ikakvog problema protiv Boda (Bez neke prevelike minutaže prije) , ja vam kažem Dilaver bi trenutno u Dinamu igrao prvih 11 bez problema.
  • Crni86
    12.7k
    ja ti kazem da ga trener ne vidi kao spicu i da se zato trazi jos jedan napadac. Sa tim da po meni Emreli sa svojim stavom di nije igro vec kod vise trenera uopce nije igrac za dinamo vec je u rangu marina menala i slicnih… Jakir zeli fizicki mocnu i ubojitu spicu koju bi se uparilo sa Petkom u Hnlu i to se vec pisalo ovdje te zato tolko i skacu oko tog Miereza.
  • hardek
    5.2k
    Ljubo-Perić-Ristovski-Moha ili Miha-Dilaver-Ktc-Risto ova druga opcija mi sigurno zvuči bolje
  • Crni86
    12.7k
    plus dilaverov karakter koji svakako nebi dopustio onakve poraze protiv aeka, sparte i hajduka. Nikad necu zaboravit kak je primio onog lika cini mi se iz Astane i krenuo urlat na njega hahaha
  • Juznjak
    4.3k

Shvaćam ja što mi ti govoriš i ja se slažem da nam to treba, pogotovo ako trener ima takvu viziju, ali moraš se složit da nam je puno puno veći prioritet dovest stopera i veznjaka.
  • Marcinko
    761
    zašto bi oni njega pustili, nekako mi je teško zamisliti da mi nekom najboljeg igrača uzmemo.
  • Crni86
    12.7k
    pa to sam i napisao u postovima prije
  • Marcinko
    761
    Dilaver bi bio dobar sa stanovišta energije u svlačionici, a Tolić i Janković nisu puno bolji od Marina i Špikića ako su uopće bolji. Mi s ovakvom ekipom moramo biti strogo disciplinirani i taktički savršeno posloženi ako mislimo pobjeđivati u jačim utkamica, izgubili smo dosta igrača koji mogu samo na konto kvalitete pobjeđivati utakmice.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ipak sam za promjene , trebamo graditi momčad ako sad npr. vratimo Dilavera/Thea opet ćemo nagodinu tražit druga rješenja... Günter, nadam se da je on taj.
  • og1986
    2.9k
    Kakve su to gluposti Petkovića se čeka do ponoći ?

Kaj se ovi u upravi guze na svaku ponudu ?
  • Crni86
    12.7k
    ma ne vjerujem da ce on doc, samo sam reko da bi po meni to bila puno bolja kupnja od Miereza za kojeg smo zapeli ko da je cr7.

Pitanje za upravu i skauting sluzbu sta se radilo 6 mjeseci, mi smo sa svim tim igracima koji su nam interesantni trebali bit u kontaktu, ovaj Gunter je trebo bit predstavljen dan poslije kaj je Sutalo otiso. Pitanje je kolko znamo uopce sad o igracima sa kojim pregovarama jer je pitanje kad su nam dosli na radar. Po ovome ocito smo zandjih 7 dana krenuli cesljat trziste dok vidimo da je hajduk npr na uremovicu radio godinu i pol, zvezda rekla da je pripremala ovaj transfer rok godinu dana…
  • emilperska
    11k
    Da li ima neko link na full clanak Kruselja iz Jutarnjeg..
  • San Lorenzo
    19.9k
    Kakve su to gluposti Petkovića se čeka do ponoći ?

Kaj se ovi u upravi guze na svaku ponudu ?
    og1986

Zaista rijetko viđen level besramlja, ni 24h nakon jedne od najvećih blamaža u novijoj povijesti oni važu ponude za Petkovića i pustit će ga ako dođe prava, a prava je valjda 2,5 milijuna eura.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.