• rakurs
    1.6k
    Što je s Petkovićem, odlazi ili ostaje?

- Jutros je bio na treningu s nama, regeneracija. Na današnji dan ostaje, čekamo ponoć da se zatvori prijelazni rok. Lakše nam je s igračima s kojima smo krenuli u pregovore da i oni malo suze svoje tržište.

Jakir o Petkoviću, zadnji puta kada je rekao da igrač na današnji dan ostaje, svi znamo što se dogodilo... nadam se da neće i s Petkom.
  • Armagedon13
    959
    Ako sam dobro razumio Jakira taj Gunter je u Zagrebu
  • dinon7
    1.9k

Da. Tako sam i ja shvatio. On je jučer došao ali ima još 2-3 ponude. Sad jel došao kao ideja da ga se dovede ili je fizički došao u Zagreb. Pitaj boga
  • Mali Zeus
    18.8k
    Germanijak je saznao ime potencijalnog pojačanja na stoperskoj poziciji, čeka se još lijevi bek i napadač. A Ramon Mierez je i dalje prva opcija!

Jel to Gunter?
  • Praskaton
    4.4k
    Ako puste Petkovica bolesni su,to je prakticki predaja prvenstva u ruke tovarima.

A i on je nadam se pametan momak i zna da mu u nekoj novoj sredini nitko ne moze garantirati prvih 11 nakon 3-4 lose utakmice
  • Vučko53
    298
    Bitni su i transferi poslije 4.9.
    Ovu grupu u europi jednostavno moramo proci, a nama su igraci bitni i za HNL, jer ovaj kadar ne moze na dva kolosijeka, a kamoli jos kad ukljucimo kup. Ako nekog kapitalca mozemo dovesti poslije 4.9. Zasto ne.. lagano ga za europu prijavimo na zimu
  • Juznjak
    4.3k

Ajde majstore dovedi kapitalca koji će igrat samo HNL. Razmisli malo što pišeš.
  • BBB Mataa998
    2.6k

O Gunter se pregovara,da je u Zagrebu sigurno nije…
  • Teofil Kateran
    2.9k
    slažem se, trenutno su nam pojačanja bitnija za HNL, a protiv ovih protivnika možemo igrati i sa izmiješanim sastavom, protiv Astane se to vidjelo iz prve ruke.
  • Orc123
    12.6k
    Nitko tko bi nama dosao ko pojacanje nece doci igrati samo hnl....zavrsit ce oni to do 4.9.
  • Beowulf112
    396
    Kad se samo sjetim onog clanka s pocetka ljeta..bogati dinamo pojacanja trazi po 2.francuskog ligi
  • Captain America
    20.4k
    Razgovaramo svakodnevno, imamo sastanke, vrtimo, tražimo igrače. Velika su očekivanja, a igrači su stvarno poskupjeli. Nije lako dovesti ono što je nama dostupno. Ja se nadam da ćemo do 4. rujna do kad su prijave za Europu nekoga dovesti.

Igrači su poskupjeli, srećom pa ima tutleka koji poklone Ivanušeca i Livija. Uzmeš 60 milijuna i žališ se da su igrači poskupjeli. Možemo zaboravit da će se ikoga dovesti.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Po ovim njegovim riječima, rekao bih da smo najebali :lol:
  • Crni86
    12.7k
    Iskreno ne znam zasto smo uopce zagrizli na patku Wolfa kad je lijepo bilo receno da se trazi stoper, ljevi bek i napadac.

Dovrsit kako god znamo tog Guntera , krenut u pregovore s Macabijem za onog crna spicu sto je neko spomenuo i pobogu valjda u ovih 5 godina imamo podcrtana imena 5,6 ljevih bekova. Ulozit i malo vise ako je potrebno i ajmo spasit sezonu
  • Orc123
    12.6k
    Rekao je da ce trude i da zele popuniti nekoliko pozicija....znaci trazi se vise igraca...barem 2-3
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.