• Mali Zeus
    18.8k
    Čitam zato mi nije jasno. Čemu takve podjele, ako znaš da ti fali kadarxFire

Čovjek je 3 utakmice trener. Da im ne da minute pol godine onda ok, al 3 utakmice.
  • emilperska
    11k
    Jebena Noina Arka, tajnica wannabe milfonjara i 2 beskicmenjaka i blefera. Nikakve izjave, nikakva pojacanja, apsolutna nula.
    Mi smo danas ono sto je Hajduk bio 2014. s ovom upravom..
  • i more je plavo
    1.3k
    pod isprikom da se prodavati mora da bi klub preživio.manikk

Pa to i nisu isprike nego istina.

Šutalo se nije prodao pošto/poto nego za dobar novac, a da je za Ivanušeca netko ponudio znatno više, onda bi mogao prigovoriti što se udovoljilo njegovoj želji da ide u Nizozemsku, za Livija neznam što bi rekao, ali ocigledno je jaaako zelio otici, koji su razlozi ne znam, ali sumnjam da mu je turska bila u top 5 destinacija, medjutim nitko nije htio platiti više.

Ako ne prodajes, onda dolazis u situaciju u kojoj su svi klubovi HNL-a ( uzimaju samo ono sto drugi ne žele, i to bez odstete i pokušavaju od toga složiti nekakvu momcad ).

A sad zašto se barem 20 % od utrženog nije reinvestiralo ????? To vec treba pitati upravu ili one koji upravljaju s njima.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Gledam kadar i pokušavam pronaći igrača na kojem ćemo zaraditi neki veći novac iduće godine.
  • og1986
    2.9k
    Nije toliko bitno zaraditi koliko uštedjeti.
  • The Undertaker
    8.5k
    Gledajući urađeno zadnjih 4-5 mjeseci, da li se danas netko čudi zašto su se ključni igrači razbježali u kojekakve osrednje klubove?
  • Patak
    3.5k
    Prije mjesec dana sam dao moju prognozu dosadašnjih i eventualnih novih igrača za ovu sezonu. Nisam puno pogriješio iako sam "napadnut" da će Kaneko sigurno zamijeniti Špiku, Mika će sigurno igrati u prcih 11 jer nemamo beka itd...

Prognoza za prvih 11 pa prognoza za rotaciju:
    Bernauer: 2%, 10% (Ak ode Šutalo 10%, 20%)
    Kaneko: 20 %, 40%
    Mihajličenko: 20%, 50%
    Alžirac: 1%, 3%
    Stojković: 40%, 90%
    Kačavenda: 20%, 70%
    Michael Frey: 5%, 20%
  • Blueshadow86
    3.7k
    Pogodio si, što se kaže, u sridu. :ok: :up:
  • emilperska
    11k

Pocetak kraja bilo je kad smo ulupali u Denija Juroca, Bockaja i slicne godisnji budzet Hajduka. Tajnicine egzibicije s Kacavendom i pitaj Boga s kime i Noino igranje football managera su samo tocka na i. Pocetak kraja bio je kad je glavata spodoba namirisala kraj i krenula u akciju pod imenom Cabraja, Stefulj, Bockaj, Juric itd..
  • BBB Baranja
    363
    Kolega, pun pogodak! Cirkus je krenuo onog trenutka kad je otisao Bjelica pa su se poceli kupovat igraci samo da ih on ne pokupi, a u tom trenutku nam uopce nisu trebali
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ode ti Oršić - ne dovedeš nikoga.
    Ode ti Ademi - ne dovedeš nikoga.
    Ode ti Šutalo - ne dovedeš nikoga.
    Ode ti Livaković - ne dovedeš nikoga.
    Ode ti Ivanušec - ne dovedeš nikoga.
    ALO, ŠTA JE OVO??!
  • scooniepenn
    5.1k

Ajmo reći da si detektirao sve loše što je odrađeno u zadnje dvije godine. No, da smo mi doveli adekvatne zamjene za Ivanušeca i Šutala, dakle lijevo krilo i stopera, plus jednog klasičnog zadnjeg veznog, uz Mihu i Kaneka 1.7. i dalje se ti krivi potezi ne bi osjetili. No, mi to nismo učinili niti 1.9. i tu leže svi problemi u kojima se mi trenutno nalazimo. Sve ovo je bilo ispravljivo osim naravno potrošenih novaca, ali nečinjenje je to zakucalo.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Do nedavno je Glavin policajac vodio rijec o transferima i blokirao iste, a sada to radi njegova tajnica. I mi se pitamo kako i zasto stvari polaze po zlu. Hocemo statut!
  • OsamŠest
    5.8k
    Toliko dugo priželjkivani Kiril Despodov blizu je potpisa za Olympiacos.
  • dinon7
    1.9k

I jesmo pametniji? Jel se zna?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.