• Captain America
    20.4k
    Drugi je njegov jer ono bila Livakovićevska reakcija. Ovaj zadnji ne smije čovjek otrest Šutala ko hračku. 1 na 1 s golmanom ne može bit njegova krivica.
  • San Lorenzo
    20k

Drugi i četvrti...kod četvrtog je imao vremena istrčati i skratiti kut, ovako je ostavio prazne koridore pokraj sebe, amaterski.
  • Fanboy
    3k
    Nevestić je morao istrčati i skratiti kut kod zadnjeg gola...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Drugi je mogao bolje i to je to.
  • vjeko1701
    16.6k
    Morao je istrčati na loptu, skratiti kut a ne stajati i čekati.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Nevisticu treba samppouzdanja, a sa ovakvom igrom ispred dogada se suprotno
  • bluepower86
    1k
    Ne treba razapet Nevistica,moglo se ocekivat da ce se ovo dogodit.Trebat ce mu barem sezona,dvije da dobije europsku sigurnost i hrabrost.Nista ne ide preko noci.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Čak i da je istina je li odmah za smeće?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Koja je svrha bila prodati Šutala, Livakovića i Ivanušeca za 35 milijuna eura? Gdje su pojačanja?? Gdje su ti novci?? Koja je vizija kluba??
  • diebalo77
    268
    Sjećam se kako je branio u lokomotivi zato sam se i bojao što nemamo rezervu za Livija
  • Crusades
    17k
    Nakon sta ispadnu dva stopera ko ratkape golman sigurno ne moze bit kriv
  • db-izbjeglica
    17.9k
    ak lazu mene lazem ja vasOlmic

mene samo zanima od kud potreba za takvim upsima?
    što postižeš s tim? čak i da je to netko rekao, čak i da je to rekao netko tko sjedi u loži svaku utakmicu... čemu?

kakva je to satisfakcija glumiti nekakvog insajdera?
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ma pustit ćemo da ne kažem šta Petka...čovjek ima ugovor i ne zanima me što bi on htio u osrednjeg turskog ligaša. I ja bih da karam Vesnu Zmijanac.

Dinamo bi kao trebao svima ispunjavati želje a ko ih nama ispunjava? Ivanušec izjavljuje da mu je prčeni Feyenoord kojeg je Dinamo razmontirao korak više u karijeri, krevelji se pod tribinama a imao je ugovor još 3 godine i Dinamo ga je pustio u pola cijene. Hoće li možda on vratiti uslugu i ispuniti našu želju pa se vratiti sa 30 godina u Dinamo? Hoće ali u mjesecu Limburgu. Ko i mnogi drugi će doći sa 35 godina nakon što je dobio nogom u guzicu iz nekog Konyaspora.
  • San Lorenzo
    20k
    Čak i da je istina je li odmah za smeće?Mali Zeus

Nije za smeće, ali nije ni za Dinamo...u Lokomotivi je imao istrčavanja u prazno, golove kroz pišu...pa jel nama sila igrati se s takvim golmanom?
    Nema se novca?
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Moje mišljenje je da nam je Petko najvažniji igrač kojeg imamo. Ali ako on ne vidi sebe kod nas više i želi da ide, i igrat će preko one stvari u slučaju da ostane, onda može slobodno ići. A na upravi ovoj debilnoj je da li će ga zadržati. Mislim načelni da je pao dogovor da ne ide u trabzon i da ostaje kod nas još godinu dana da kupe na vremenu i nama zamazu oči. A u slučaju da dodje bolja ponuda da može ići. Najvjerojatnije je to u pitanju. A da su retard I uhljebi bi to stoji. Njihova nestručnost je danas razotkrivana. Prolaz bi nam malo zamazao oči, a ovako, jako tesko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.