• blue heart 72
    2.4k
    Ajde nemojte se zaj..... sada uoči tekme sa takvim stvarima oko Petka
  • NORTE
    17.7k
    Ja sam milijun % siguran da Petko nije potpisaoMlađi referent
    Još sutra traje rok za jake lige.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    majko sveta.. tko ce prezivit..
  • striko
    2.3k
    Nadam se da sam u krivu više nego ikad. Sad priča s Mierezom ima smisla
  • seljak86
    2.9k
    Daj počnite banati te insajdere, idu mi na onu stvar, ja već proslavio petkov ostanak
  • Ivdzo11
    8k
    A jebavanja sad.... Bude li bjelica u pravu s onim od jutros... :rage:
  • Keyser Soze
    14.9k
    @Papastrumf će si pokvarit reputaciju zauvijek ak ispadne krivo :lol:
  • FrenchMontana
    1.4k
    Insajderi, prozvani ste. Nemrem vjerovat da se sve objavi i u medijima, a na kraju kifla kaj se tice Bruninog potpisa. Sramotno i amaterski, ako je istina.
  • i more je plavo
    1.3k
    Pa i nije to tak čudno.
    Postoje 3 opcije, da potpise produzetak, da ga zarobimo i pustimo badava iduce godine ili da ga sad prodamo.

Predugo je proslo od objava da potpisuje, a da bas nitko iz kluba to nije spomenuo.

Valjda bi se pohvalila Vlatka da ima s cim.
  • Captain America
    20.4k
    Ovdje je fkt psihoza uhvatila sve redom. Jučer Bosna86 kaže da se Papaštrumfu i Dedi može vjerovati, nema portala koji nije prenio da su se dogovorili i sad drama jer je netko Striki bacio bubu u uho. Ovo je razina Perišićeve posteljine.
  • NB86
    16.9k
    Ovo mi je najjace, divljanje, sramota, amaterizam i onda na kraj komentara AKO je istina, pa zar nije to malo veliko ako. Daj se nemojte prosipat i blamirat nego pricekajte rasplet situacije pa prdite.
  • striko
    2.3k
    Pa koji qrac ne objavi klub? Pa mi nitko nece moc ubacivat ništa. I ja sam prolupao više. Ako je istina roknit ću se
  • Crni86
    12.7k
    Ja vjerujem vise nasim ljudima od tud koji su rekli da Petko ostaje, nego nekom Bjelici i zutim tiskovima koji bi ubili za lajk. Preporucam i ostalima to. Uz sve ukljucite malo mozak ak je Bulat izjavio da Petko ostaje…
  • i more je plavo
    1.3k

A koji bi bio suvisli razlog da se to sluzbeno ne objavi i jos podigne atmosfera među navijacima ??
  • Captain America
    20.4k
    Pa koji qrac ne objavi klub?striko

Photoshooting je obavljen s Kačavendom prije subote. Vidovićev video sa stadiona je jučer objavljen, a vidi se po vremenu da jučer nije sigurno sniman. Ko će ga znati zašto se čeka.

A koji bi bio suvisli razlog da se to sluzbeno ne objavi i jos podigne atmosfera među navijacima ??i more je plavo

Čekaju prvi kiks da umire navijače :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.