• emilperska
    10.9k

Pa to ti je Kacevanda stil..
  • scooniepenn
    5.1k

Od tada je prošlo 7 godina, plus ruptura nije trganje, tako da ne bih tome pridavao neku pozornost.
  • Jaro
    10.5k
    nego kaj je ruptura? a koji je strucni naziv za "trganje"
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Ma Günter je Kapitalac ako se mene pita , on Bernauer , Mišić i Petko = 125 dugih lopti po utakmici... :grin:
  • Sbkbbb
    378
    Kako nama brzo euforija splasne
  • Twisted1
    827
    Ruptura je potpuno puknuće.

Istegnuće se karakterizira lakšom ozljedom, dok djelomična ruptura može, a i ne mora biti tretirana operacijom.

U suštini se kod profesionalnih sportaša djelomična ruptura također rješava operativnim zahvatom.
  • Noel
    13k
    Dobro ko je kapitalac zbog kojeg Mišić seli na klupu?
  • Jaro
    10.5k
    Ruptura je potpuno puknuće.

Istegnuće se karakterizira lakšom ozljedom, dok djelomična ruptura može, a i ne mora biti tretirana operacijom.

U suštini se kod profesionalnih sportaša djelomična ruptura također rješava operativnim zahvatom
    Twisted1

Moje pitanje/odgovor je isao na ovo:

plus ruptura nije trganje, tako da ne bih tome pridavao neku pozornost.scooniepenn
  • San Lorenzo
    19.7k
    Provjerio sam, imao je nes s prednjim kriznim 2017. Odsutan 8 mj bio.
    Ocito ove godine ne ide da dovedemo nekog s zdravim koljenima
    emilperska

Netko je na onoj aplikaciji za skautiranje zaboravio maknuti kvačicu sa 'knee injury' kućice.
  • scooniepenn
    5.1k

Krivo sam se izrazio, jer ne piše je li bila riječ o parcijalnoj ili potpunoj ili totalnoj rupturi. Anyway, s obzirom na ono što sam ga gledao jako je brz za stopera i 7 godina igra nesmetano pa zaključujem da je oporavak prošao kako treba.
  • Jaro
    10.5k
    Oznacio je "listaj sve SA ozljedom" umjesto "preskoci sve SA ozljedom"
  • Marcinko
    744
    Zadnjih nekoliko sezona nije imao problema s koljenom, ne znam zakaj je sad problem kaj je imao tu ozljedu, je li to znači da je Stojković otpisan po vama?
  • scooniepenn
    5.1k

Ne zadnjih nekoliko, već preciznije 7 kao što sam naveo. Što se tiče Stojka ako će odraditi zahvat kod dr. Jankovića i neće se brzati s povratkom može do kraja karijere odigrati bez ikakvih posljedica.
  • Lynx17
    4.3k
    Evo slika mene, dok pokusavam proc kroz sve komentare na ovu temu:

hurricane-harvey-katy-texas-flooding-02-gty-jef-171011_hpMain_2_4x5_992.jpg

Nije lako kroz sve ti suze. Koje kmecari ste postali (ne svi, naravno, ali neki od vas ajme meni).
  • mokoxax468
    1.3k
    Ljudi pišu samo drame radi. Kada se najavi/kupi igrač, onda je ozlijeđen prije 10 godina, slomio mali prst i ne treba blizu Dinama. Opet, ako se ne kupi igrač, onda se priča o nesposobnoj upravi/blokiranju/Šimić je kriv.

Dobro kolega lynx kaže, baš smo postali užasni po ovom pitanju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.