• DinoLeonix
    2.1k
    Nebih rekao da je to to. Sportske pišu da radimo na još pojačanja. Stoper i napadač. Vjerujem da će se riješiti Drmica.
    Da nismo izgubili Stojkovica i Kacavendu bila bi to skroz dobro posložena ekipa po meni.
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Ako potpiše za hajduk nije nikakav Dinamovac i može se držat dalje od našeg kluba.
  • NORTE
    26.7k
    Sačuvaj me Bože takvih Dinamovaca!marcio amoroso
    Veća je krivnja uprave tj. sportskog direktora koji ne postoji, realno. Kao sportaša ga mogu razumjeti u potpunosti.
    On nije navijač, nego nogometaš, još dolazi iz inozemstva, ne iz dinama kojem očito nije bio na radaru.
  • Zagi
    18.9k
    Podsjetio bih sve da nam je u ovoj konstelaciji jedini desni bek Moharrami.

To je po meni za sjest i plakat.
    Opča opasnost za bilo kakve ambicije u svakoj iole jačoj utakmici.
  • marcio amoroso
    53.2k

Nema veće krivnje i manje krivnje. Znači svi naši bivši igrači koje Dinamo ne zove trebaju otići u hajduk. Daj me nemoj. Kao navijač Dinama ne ideš dolje. Ako odeš dolje ona stvar si, a ne navijač.
  • Samo Dinamo
    180
    https://www.index.hr/sport/clanak/uzivo-talijani-objavili-detalje-pjacinog-dolaska-u-rijeku-uremovic-korak-do-hajduka/2491281.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Navodno Juventus pustio Pjacu besplatno u Rijeku. Baš mi je krivo kaj nije došao nama, pa makar cijelo vrijeme sjedio na klupi. I nije posudba.
  • FrenchMontana
    1.7k
    al opet moram se slozit s ekipom, ako si dinamovac ne pomisljas na Hajduk. Npr., Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol. Iz moje perspektive nije mi drago, al je decko vjeran svojima.
  • marcio amoroso
    53.2k
    al opet moram se slozit s ekipom, ako si dinamovac ne pomisljas na Hajduk. Npr., Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol. Iz moje perspektive nije mi drago, al je decko vjeran svojima.FrenchMontana

I respektiram sto puta više tog tomu nego ovoga “navijača”.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Prosto mi je nevjerojatno da je Pjaca pored Dinama odabrao Rijeku. Jedino ako ga mi nismo, što se kaže, j* ni 5%. Naravno, ako je uopće istina to što novinari pišu da odlazi na Rujevicu.
  • Zagi
    18.9k
    Nek se Pjaca preko Rijeke vrati nogometu kao prvo.
    Stigne on do Dinama ako ima još baruta u nogama.
  • rob ljubavi
    1.1k

Samo jedan od izdajnika kaj su iz Dubrave, a otisli igrat za hajduk
  • NORTE
    26.7k
    Kao navijač Dinama ne ideš doljemarcio amoroso
    On je prije svega profesionalni nogometaš, čak i donedavni reprezentativac.
    To što ga dinamo kojem treba upravo ta pozicija nije doveo nije krivnja igrača, otišao je za ponudom koja mu oživljava karijeru.

Sličnu priču možemo vidjet i u Pjaci, pogreška dinama.

Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol.FrenchMontana
    On je igrao profi nogomet za Hajduk par sezona.
    Obitelj hajdukovci i još su i greškom napadnuti u Zagrebu misleći da je riječ o tovarima.
  • Zagi
    18.9k
    Nisam baš nešto pozorno pratio slučaj Uremović.

Osim pisanja tu na Zoni nakon interesa tovara, jel bilo ikakvih indicija da je Dinamo zainteresiran?
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Taj Uremovic je za mene završena priča, otpraćen i bog. Nikakav on dinamovac nije, a i ne treba nam, u Herti nije bio blizu prve postave a dinamo je za njih United
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.