• xavier
    12.1k
    Prvo, napadač je valjda zadnja pozicija na kojoj nam treba igrač, za razliku od recimo defanzivnog veznog. Drugo, naslovi su kao da dolazi Mandžukić :yikes:
  • Ludovic IX
    9.1k
    zar nema nekog razbijača u engleskoj koji nije u prvom planu tamo..da nam se opet ponovi henriquez (u prvoj sezoni)

pod razbijač mislim da DM-a
  • The Undertaker
    8.4k
    Kakvi smo trenutno na zadnjem veznom, i Bradarić i Mišić i Maleš bi nam bili pojačanja.
  • dinamo vitez
    640
    Navodno hoće Dennisa Aoga (32), bivšeg igrača Schalkea i Hamburga:

https://www.fussballeck.com/2-bundesliga/hannover-96/hannover-96-will-ex-nationalspieler-aogo-cl-klubs-machen-konkurrenz/

Slobodan je igrač, zadnji vezni i vrijedi 1,5 milijuna po tm, 12 nastupa za Njemačku. Vjerojatno alternativa Ademiju.

Problem je što ga hoće još dosta klubova, Hannover, Zvezda, Ajax navodno.
  • nkdz
    1k

Ne djeluje mi loše za nekoga ko bi uletio kao alternativa za Ademija, ima tonu iskustva, preko 250 tekmi u bundesligi, 80 u bundesligi 2, u europi nešto tekmi.
    32 godine (33 u sijecnju) još mogu proci da nam odigra sezonu max dvije na visokom nivou ak nije bio ozlijeđen u zadnje vrijeme
  • nkdz
    1k
    https://www.transfermarkt.com/statistik/vertragslosespieler

Ima dosta free igraca, dosta toga otpada na škart ali nađe se poneki koji bi mogao još dati
  • Infinity
    18.9k
    Aogo je dobar igrac, ali je bio dosta ozlijedjen prosle sezone. Al za sve postoje lijecnicki pregledi, pogleda se, ako moze izdrzati onda OK, a ako ne moze onda ga tjeraj dalje. Slobodan je igrac i kao takav nema ogranicenje s transfer rokom, ali bez obzira da li dosao on ili netko drugi, bolje je da dodje cim prije i da se uklopi, uigra...
  • dinamo vitez
    640
    Mora ga se registrirati ubrzo, u protivnom nema pravo nastupa u LP.. On je tu vjerojatno kao osigurač u slučaju da Ademiju nešto bude, tako da ne vjerujem da će previše ni igrati pored ovih mladića u vezi.

Ako je vjerovati FM-u, dosta dobar igrač, ljevak, igra i na lijevom beku, dobar centaršut, tehnika, pas, fizički moćan.
  • nkdz
    1k

Mozda bi koju odigrao i s Ademijem pored sebe, on kao destruktivac, a Ademiju se da više slobode napred, dobro je to izgledalo u kombinaciji sa Šunjićem, osobno mi je draza takav kombinacija nego sa Morom
  • Infinity
    18.9k
    On je iz HSV-a doveden kao lijevi bocni u Schalke. I tad je dozivio transformaciju na zadnjeg veznog. Stuttgart nisam pratio nesto zadnjih sezona, al cini mi se da je i tamo igrao uglavnom zadnjeg veznog.

Vjerujem da u njemu ima krvi za jos sezonu, dvije, samo da nije ozlijedjen.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Čisto sumnjam da će Aogo doći.
    Ja mislim da je zadnju sezonu imao preko 2 milijuna u Stuttgartu. Osim toga ga traže i drugi klubovi i izjavio je da je obiteljski čovjek i da ga ne zanima egzotika.
  • dinamo vitez
    640
    Milijun i pol navodno, sumnjam da će tako nešto igdje dobiti. Uostalom, ne bih baš rekao da je Dinamo, Zagreb i Liga prvaka egzotika. Nije ni Njemačka toliko daleko, vidjet ćemo.
  • marcio amoroso
    43.1k

U očima Nijemaca mi jesmo egzotika. Kažem, bilo bi mi drago da dođe ali čisto sumnjam.
  • Jaki
    100
    Mislim da bi Aogo bio top pojacanje i vidim tu komentare da kad bi doso da nebi igro pored ovih mladica u vezi pa kojeg vraga bi ga onda dovodili ljudi nama treba pravi zadnji vezni da igra zajedno sa Ademijem ili sam iza jer Moro nemoze i to je to.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Izgleda ipak Aogo bliže Hanoveru nego nama... Sky izvještava da se samo detalji i lječnički čekaju, ali nezz koliko njima vjerovat. Ja se još uvijek nadam da dolazi kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.