• dinon7
    1.9k
    Ako on završi u Rijeci a ne kod nas, ja ću skočiti s vrha piz Naira na glavu. Majke mi moje. Pa koliko mogu biti slijepi i ne vidjeti koliko nam očajno fale igrači u rotaciji
  • i more je plavo
    1.3k

Ma ok, ak prihvati neku normalnu placu i cinjenicu, da ce biti rotacijski igrac dok ne dokaze da je pravi.
    Jer ako ce mahati z rukama kad ga se izvadi ili odbijati uci za 15 minuta, bolje da ne razmisljamo o njemu.

Nek onda dize zivce Sopiću i armadi.
  • San Lorenzo
    20k
    Ako dođe Pjaca, počinjem sumnjati da netko ima fetiš na polomljene...ko u onom Cronenbergovom filmu kad se oni pale na žrtve automobilskih nesreća. :eyes:
  • sport
    4.9k
    Nisam ga lovio,samo sam gledao Empoli kad je bio prijenos a igrao je više od Stojanovića :cool:
  • cukobalin
    3
    Hoće li Mišković ostat dosljedan svojim vrijednostima i stopirat transfer bivšeg igrača Dinama?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Samo čekam informaciju kako smo poslali ponudu i za Kristijana Lovrića :rofl:
  • Facke
    6.3k

A kaj bi mi s Pjacu? Ocite ga u zadnjim letima niste pratili.
    Nek ide u Rijeku. Sumjam da se bu tam naigral pored novima kaj su oni dopelali. A kolko put smo mi htjeli Pjacu a on nas odbil zbog talijana? Ja ga nebi nikad vise zel u klub. Sad kad ga niste nece dobra mu je Rijeka?
  • Common Sense
    1.2k
    Pjaca ide u Rijeku jer ga nitko više u Italiji neće. Zar nema on ugovor s Juventusom još godinu dana?
  • Facke
    6.3k

Stela ga je Pisa ali on nije stel u Seriju B.
    Juventus oce raskinuti ugovor.
  • Zagreb1992
    2.5k

Ajde molim te kad pišeš onda piši kak Bog zapovijeda
  • Common Sense
    1.2k
    Je, kad je bile fajn, držal se kak mila Gera, nije nas ni pital kak smo. A sad kad nema kam, žmirka kak miš z mekin.
  • Jurki
    18.5k
    I Pjaci se svidio video s dedom..
    i am just saying.
    Mozda probati dogovoriti s njim neku fiksnu placu plus bonusi za nastupe s obzirom na njegovo zdravstveno stanje. Nekaj slicno ko s Ukrajincem.
  • NB86
    16.9k
    S obzirom da u rijeku ide na posudbu to i nije neki rizik, ako trazi ugovor na 3 godine, ne hvala
  • Sljeme
    3.1k
    Ajde molim te kad pišeš onda piši kak Bog zapovijedaZagreb1992

Bog sigurno ne zapovijeda da ljudi pišu njima neprirodnu štokavštinu na forumu. U moru svakakvih, često nepismenih komentara, ne znam zakaj tebe baš u oči bode kajkavski? Zagreb nije nastal 1992., kajkavski je tu puno duže od današnjeg standarda.

Ima ovdje ekipe iz dijaspore, iz BiH, s juga i svi pišu kak im je prirodno i nek pišu. Fala Bogu.
  • Zagreb1992
    2.5k

Ne bode nego mi je čist ok pročitati da normalno piše ..Nemam nikaj protiv kajkavskog :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.