• Crni86
    18.2k
    a posao odobrila cjelokupna uprava sa 5 glasova tako da neka se cjelokupna uprava izjasni o tome, koliko znamo alzirac je upravo radi ljecnickog odbijen. Nebi skodilo malo vise informacija dat ljudima, pogotovo kad se pojave neki medijski napisi.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nadam se da je Vidović bolji od onog Motike što ga je zvezda dovela iz Bayernadumitrumitu

A nemožeš dovest igrača što se zove Motika i očekivat da bude pojačanje...najočitiji primjer nomenestomenizma.
  • Jurki
    20.9k
    to sam i ja napisal da je to jedna te ista uprava.. pa sam dobil etiketu da sam mamicevac :rofl:
  • Crni86
    18.2k
    ja vise mislim u smislu nove uprave novih ljudi koji su trenutno u njoj jer trenutno se samo to i promjenilo kako si i sam reko. To nisu ljudi koji imaju kvalitete biti u dinamu jer ocito ce ova pat situacija bez statuta potrajat kako je krenulo…
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Sajla ja vise mislim u smislu nove uprave novih ljudi koji su trenutno u njoj jer trenutno se samo to i promjenilo kako si i sam reko. To nisu ljudi koji imaju kvalitete biti u dinamu jer ocito ce ova pat situacija bez statuta potrajat kako je krenulo…Crni86

To misliš na onog iz Lana grupe i onog drugog pretpostavljam?
  • Sajla
    15.7k
    vise mislim u smislu nove uprave novih ljudi koji su trenutno u njoj jCrni86

opet ti isto. nemam namjeru dalje nastavljati raspravu. "novi ljudi" a imaš Perasicu koja samostalno ima 40% glasova, a uz nju tip iz Lane = 60%, pa da ne nastavljam. zaboravi taj izraz "novi ljudi" ili "nova uprava".
  • Crni86
    18.2k
    i simica, koliko znamo prije je vladala volja samo jendog covjeka koji kak je reko tak je bilo i realno novitet je u dinamu da se glasa za bilo sta. Plus ne znam iskreno kakve veze njih dva uopce imaju sa nogometom i kak oni mogu rec simicu npr da neki igrac kvalitetom ne odgovara dinamu ili da se nece uklopit u dinamo al oke
  • Box
    28
    potpisujem. I da nadodam kako se prije stalno izlazilo u javnost sa parolama "nema prodaje" a prodavalo se sve sto se prodati moglo. Meni je to bilo razocarenje vece nego da sada nikoga ne dovedu.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Sve razumijem i Bernauera, i Kaneka, i Miereza ma sve ... Al zašto smo doveli Kačavednu na pola godine a znali smo da ide na operaciju u kojoj će oporavak trajati minimalno 8 mjeseci, nek se ne naljuti niko ali ovo spada u top 5 najglupljih poteza ikada.
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus i simica, koliko znamo prije je vladala volja samo jendog covjeka koji kak je reko tak je bilo i realno novitet je u dinamu da se glasa za bilo sta. Plus ne znam iskreno kakve veze njih dva uopce imaju sa nogometom i kak oni mogu rec simicu npr da neki igrac kvalitetom ne odgovara dinamu ili da se nece uklopit u dinamo al okeCrni86

E tu sam te čekao. :D

Zašto okolišaš kad i ti kao i još neki ovod svu krivnju svaljuju na Šimića.
    Nova uprava, stara uprava, reci nam što stvarno misliš a ne tak.
  • Crni86
    18.2k
    Mozes cekat, imat post prije di sam branio Simica i tvrdio da nije sam i da ak treba napast nekog onda se napada cijela uprava a ne samo jedna osoba.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Osvrtnik kaže da smo mi spremni platiti ono što Osijek traži ali se oni dvoje isplati li im se zamjeriti navijačima
  • Mr Anderson
    15.7k
    Za Miereza ili Žapera?
  • Mlađi referent
    14.9k
    Po njemu je Mierez već naš igrač zadnja 4 dana pa stvarno ne mislim da je bitno prenosit kaj on kaže, već se pričalo o tom. Pogotovo kad je samo malo ljepše upakirao ono kaj već znamo od Germanijaka i SN.

Super stranica, neka čavrljaju tamo o dinamu, ali izvor je nikakav
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.