↪Sajla uprava je takva kakva je, sve sta se dogada iza toga neka izadu u javnost sa tim sve do tada ja cu prema cjeloj upravi a ne samo prema simicu iskazivat nezadovoljstvo jer priprema ove sezone (sto je zadatak uprave) izgleda ko da ju je pripremalo dijete od 5 godina cime su dokazali svi skupa u upravi da nisu dorasli pozicijama na kojima se nalaze. Da ne spominjem ovaj transfer/posudbu Kacavende di smo mi doveli igraca na posudbu da ga valjda placamo dok se oporavlja od operacije pa mozda da ga i otkupimo blna zimu bez ijedne odigrane tekme za nas — Crni86
Nadam se da je Vidović bolji od onog Motike što ga je zvezda dovela iz Bayerna — dumitrumitu
↪Sajla ja vise mislim u smislu nove uprave novih ljudi koji su trenutno u njoj jer trenutno se samo to i promjenilo kako si i sam reko. To nisu ljudi koji imaju kvalitete biti u dinamu jer ocito ce ova pat situacija bez statuta potrajat kako je krenulo… — Crni86
vise mislim u smislu nove uprave novih ljudi koji su trenutno u njoj j — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.