• Captain America
    20.4k
    svi znamo da nije proslo ljecnicku kontrolu svi mediji su pisali o tome, poslje toga izade u 20oj minuti protiv Rijeke(radi nepoznate ozljede) . — Miro Vugrinec

Da nije prošao liječnički, ne bi se išlo u realizaciju posudbe. Ista stvar ko i s Mikom. Problem je da je Loxa požurila s oporavkom i zato Kačavenda još ima problema s koljenom, ništa čudno u profesionalnom sportu. Protiv Rijeke nije bila nepoznata ozljeda, već problemi s kukom.
  • Sajla
    24.8k

i ja sam novi na forumu, ali neke stvari kužim - imaš tri posta jedan za drugim. daj koristi opciju Edit. nemoj kaj zameriti ;)
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    oke sorkac, budem hvala
  • jp23
    4.8k
    Koliko sam vidio, dio je postova prebačen iz jedne u drugu temu
  • bbb medimurje
    5.3k
    Ajd ovo za stojkovic mogu shvatiti da su mu jucer otisli krizni ali ak su kacavendi otisli prije potpisa posudbe i mi smo ga s tom dijagnozom potpisali lijecnica sluzba bi trebala odgovarati
  • Captain America
    20.4k
    potpisat igraca koji ima problema sa najtezom ozljedom u sportu? — Miro Vugrinec

Nije čak ni najteža ozljeda koljena, a kamoli uopće. Kod zlokobnog trijasa stradaju prednja ukrižena ligament, medijalni kolateralni ligament i medijalni menisk. Googlaj Charliea Musondu pa ćeš vidit kakvi su tek problemi kad ode stražnji ukriženi.

Najteža ozljeda u sportu je ipak mislim ruptura ahilove tetive.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ajd ovo za stojkovic mogu shvatiti da su mu jucer otisli krizni ali ak su kacavendi otisli prije potpisa posudbe i mi smo ga s tom dijagnozom potpisali lijecnica sluzba bi trebala odgovarati — bbb medimurje

Otkud uopće ova konstrukcija? Ne znam kako bi to drugačije nazvao.
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    dugo sam vec u sportu i teza je ozljeda i oporavak kriznih ligamenata tako da je gore ako odu krizni nego ahilova. Ali slazem se za straznje krizne samo oni u puno manjem % puknu i puno su rijede
  • Jurki
    27.9k
    Ak je tocno da su malom Stojkovicu otisli ligamenti to je jebena katastrofa.
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Kakva nesrica u pm, strasno
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Smatra li itko da ga je profa prebrzo gurao u vatru?

pola sata na debiju protiv sparte i trebao početi protiv Rijeke,

ok mali je potencijal i svi vidimo što može postati za koju godinu, ali možda je profa trebao biti malo strpljviji i upoznati momčad prije guranja piksija
  • Ludovic IX
    12.8k
    čemu čekanje.. mislim da se svi slažemo da je i ovakav mlad bolji od bilo kojeg lijevog krila kojeg imamo.. i čemu onda čekanje. nije se ozlijedio zato što je trenirao za prvi sastav..ozlijedio bi se i da je bio 10-i izbor jučer
  • Dinaminjo
    2.5k
    Jos se nista ne zna.
    Najvjerojatnije je istegnuce i par thedana pauze
  • Papastrumf
    24.5k
    Zna se. Djelomično puknuće. Jedino se još ne zna hoće li biti potrebna operacija ili ne.
  • OsamŠest
    8.4k
    Zna se. Djelomično puknuće. Jedino se još ne zna hoće li biti potrebna operacija ili ne. — Papastrumf

Ako je tako, za jesen je izgubljen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube