• Miro Vugrinec
    9.2k
    Po teretani u kojoj treniraju Kacavenda i Stojković kruze price da su im obojici pukli prednji krizni ligamenti
  • morales
    232
    nezz za vas al ja polako sto se sportskog sektora i transfera ludim....
  • Keyser Soze
    14.9k
    Znači dali smo 3 milijuna eura na polomljene igrače koji su nekako prošli lječnički...
  • i more je plavo
    1.3k
    Po teretani u kojoj treniraju Kacavenda i Stojković kruze price da su im obojici pukli prednji krizni ligamentiMiro Vugrinec

Bolje da šute, i nije im to neka reklama za teretanu :cool:
  • Istočnjak
    93
    Javiti koja je to teretana da ju svi izbjegavamo u širokom luku...
    Treba čekati magnet, Luka nije jučer izgledal kak da je potrgal ACL, nadajmo se da je nekaj blaže.
  • NB86
    16.9k

Dali smo 3 milijuna za jednog igraca koji nije imao do sada nikakvih problema s ozljedama, drugi je na posudbi i nema veze sa transferom prvog.
  • Orc123
    12.6k

I ako se ro dogodi mi bi trebali zazmiriti na to nakon sto se zaradilo preko 50mil eura na transferima? Gdje na klupi nemas veznjaka osim Sucica? A u obrani bek igra stopera pa na svakom beku nemamo poduplane pozicije! Pa neka ne dovedu prinove neka dovedu 2-3 igraca koja cw raditi razliku...pocetak je sezone...nama dalje slijede utakmice svakih par dana i paklen ritam do polusezone a vide nismo lovine nego smo lovci! Pojacanja, a ne prinove su nuznost a ne nesto na sto bi trebali zazmiriti jer wto povijedili smo rijeku i spartu....
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Vrlo vjerovatno tracevi nadamo se da nije nista ozbiljno. Cekamo do tad sluzbeno objavu
  • NB86
    16.9k
    Ne zna se jos nista kad tek danas ide na magnetsku, molit se bogu da nismo skroz uklet klub
  • Georg Koch
    6.3k
    Ne znam sta pametno reci
    Nama nuzno treba:
    Zadnji vezni, jer Misic konstantno da igra cet-ned, nema sanse nije robot
    Stoper- dokazano ime za 1.sastav
    Napadac(Drmu rjesiti)
    To je pod mus.
    A uz to valja konkurencija na LB, da se Ljubu ne seljala konstantno.
    Ako sad ove presudne sezone,sa nikad punijom kesom necemo istresti pare, onda ga jebi, nema nam pomoci!
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    ne znam jel smo istu tekmu gledali zadnje dvije tocnije* od dolaska Jakirovica. Baturina jucer daleko najbolji na terenu malom treba dat jos vise slobode. Strasan igrac jedan na jedan, istrco jucer 100 kontri i polukontri. Nisu ga kogli zaustavit osim faulom i mali se odma dize ko da nije nista!
  • Mali Zeus
    18.8k
    A uz to valja konkurencija na LBmm8

To je Mihaljičenko.
  • Georg Koch
    6.3k
    a tko je spomenuo Baturinu? Ili njegovu poziciju?
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    samo kazem za prosle dvije tekeme. Al da smo defcitarni na pozicijama jesmo. Pogotovo kad krene cet-ned tekme bit ce gusto. Jos losiji start u prvenstvu, ozljede itd…
  • Georg Koch
    6.3k

Ma on je meni za 1.sastav i gotovo. Samo dok jos fizicki dodje do toga da moze tempo igranja uhvatiti, i ceste utakmice.
    On mi je LB, Ljubo nije koliko god se trudio. Mozemo ga mi voliti, i simpatizirati, ali on je primarno veznjak za mene i gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.