• Ludovic IX
    9.2k
    evo, frču ruku bruni da potpise.. ma bitno da ne ode do 14.9 (mislim da tad završava rok u turskoj) a nek potpiše i 30.12.
  • zadranin
    1
    Sto je sa Stojkovicem, jel se zna ista o ozljedi?
  • vjeko1701
    16.6k
    Postoje i gepeki, Petkovic ne smije iz kluba. Kome god nije to jasno (ukljucujuci forumskim analfabetima sa Setkovicem, dolaskom i pljuvanjem na svaki losiji potez i ostalim prvasickim forama dok naravno sute ko zaliveni nakon jucer) bi bilo bolje da se ostave pracenja nogometa.
  • veselko tenžera
    4.7k
    Nisu Sparta i ove 2 utakmice one u kojima će se isprobavati Kaneko. Momak još nije prebolio jet lag, teško se sporazumijeva i prvi put je van svoje kulture. U par tjedna što je tu smjenjen je i trener. Ne može se to posložiti u par dana.
    Ako mi se nešto kod Jakira čini neupitnim to je da je teški pragmatik koji će sve napraviti da od onoga što ima izvuče maksimum. Kaneko u ovom direktnom nogometu ima mjesta pod uvjetom da socijalizacija prođe ok.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Da su otišli ligamenti ne bi on hodo normalno na kraju tekme nema šanse. Žali boga što sam otvorio link...
  • CastAway1986
    3.5k
    Atiemwen prešao iz Sheriffa u makedonski Fk Gostivar , znači propao skroz ..Inače i za njeg smo imali određen postotak ali vjerojatno je odšteta mizerna
  • Maximo
    799

On dok je bio u Gorici je stvarno obećavao...zanimljivo je kako igrač tako propadne...
  • Patak
    3.5k
    Ovisi kako mu je glava posložena, između ostalog. On je i tu u Dinamu punio novinske stupce stvarima izvan nogometa.
  • Infinity
    19k
    OBAVIJEST

Mole se clanovi, pogotovo novi da gledaju u koju temu sta pisu.

Ne mozete u temu o transferima pisati svoje vidjenje utakmice. Ne mozete u temu Dinamo - o svemu pomalo pisati nesto o Kohorti. To su samo neki od postova koji su premjesteni u primjerenu temu. Na kraju to ne bude jedan post, nego i sve ono sto se nadovezalo na isti.

Znam da vas je vecina dosla sa sneta i da tamo sve trpate u jednu temu, ali je ovo forum na kojem u svemu vezanom za Dinamo imate posebnu temu. Kako tamo u temi NK Istra ne pisete o utakmici Dinamo - Rijeka, tako i ovdje u temi transferi nemojte pisati o utakmici Dinamo - Rijeka, nego nadjite temu Dinamo - Rijeka i tu pisite.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    ima pojedinih igraca koji igraju bez kriznih ligamenata u raznim sportovima. Sve zavisi do osobe kako reagira. Neki ne mogu hodat a neki nastave ko da nije nista bilo. Nadajmo se da nije najgore. Primjer jedan mali Julardija protiv Hajduka su mu pukli krizni a nastavio je igrat i poslje izaso nakon 20-30 minuta
  • Maximo
    799
    U svakom slučaju gledano transfere...nadao sam se da će Vidović već biti tu, nekako se standardno kod nas to odugovlači...stvarno bi nam dobro došao napadač koji može odmjenit petka...iako kod jakira mi se sviđa, a neko je već spomenuo, što od postojećeg kadra želi izvući maksimum...tako da možda oživi Drmića koji nije loš igrač...
  • Georg Koch
    6.3k
    Dobro su se smanjila medijska spekuliranja zadnih 4-5 dana.
    Ne znam jel bolje ovako u miru, ili da nas loze nekim imenima bezveze haha
  • vjeko1701
    16.6k
    Da on ima godina kolko tvrdi, vjerojatno bi to bilo puno bolhe, al on je bio bas na vrhuncu karijere u Gorici.
  • Noel
    13.5k
    Bojim se da je to to od transfera možda taj Vidović. Kapitalca nažalost nećemo vidjet. Sve mi zvoni da se ide na Jakirovu energiju i Petkov ostanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.