• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Dosadno mi je malo dok čekam tekmu pa se idem igrat malo rosterom, ima tu još jako puno upitnika koji bi se trebali riješiti do kraja roka.

GK: Neva i Zagorac - tu nam fali još neki mladi golman da popuni rupu. Za svaki slučaj kako bi se reklo, ali nije kritično (osim u slučaju ozljede)
    CB: Francuz, Šutalo, Perić i Perković - tu na prvu izgledamo popunjeno, ali onda pogledaš da je Francuz još uvijek nedokazan. Da je Perković "na ledu", a Šutalo i Perić očito izrazito skloni ozljedama tako da bi ovdje bilo prijeko potrebno pojačanje, čak i u slučaju prekomandiranja Ristovskog ako se već ne vjeruje Perkoviću
    RB: Ristovski i Moha - tu smo popunjeni ako se Ristovski ne bude selio
    LB: Ukrajinac i možda Perković - tu bi nam jako dobro došao igrač za rotaciju još jedan
    CM: Mišić, Ljubičić, Bulat i Sučić? - Sučića po meni van i jedan igrač za rotaciju pod obavezno
    AM/LW/RW (grupirani jer svi mogu više manje svuda) Baturina, Stojković, Kačavenda, Špikić, Kaneko i ajmo reć Vidović - tu smo dobro pokriveni po meni, jedino bi možda doveo neko krilo barem kvalitete Despodova (nisam ga nikad gledo, ali vjerovat ću na riječ da je dobar) i u tom bi slučaju probao prodati Špikića
    CF: Petković, Drmić, Emreli - Petković upitan s obzirom na ugovor, Drmić meni nikad nije sjeo tako da bi ga probao prodati, a Emreli upitan iako ja mislim da je dobar igrač (ali isključivo kao napadać). Tu nam fali jedan, možda i dva igrača ovisno o odlascima.

Znači prijeko potrebna pojačanja su nam: vezni igrač, stoper, napadač (tim redom), zatim manje možda hitno i ovisno o treneru: lijevi bek i desno krilo (makar bi desno krilo po meni bilo prioritet)

Igrači za "odstrel": Menalo, Marin, Sučić (posudba), Deni Jurić i po meni Drmić i Špika možda da se oslobodi mjesto pojačanju potencijalnom. Za razliku od Bišćana, nekako imam osjećaj da tu Jakirović bude puno više bio uključen u pojačanja i nadam se da budemo do kraja roka jači nego sad. Ovo čak i da se ostvari sve što sam napisao, je po meni tranzicijska i mlada momčad. Momčad kojoj treba vremena, ali koja bude imala jako puno energije i želje. Ja smatram da bi to trebalo bit dovoljno za titulu, ali vrijeme bude pokazalo.
  • Mihaljević
    13.3k
    Kakva god različita mišljenja imali , svi se slažu sa jednim Kiril Despodov igrač za Dinamo. :wink:
  • nwankwo646
    646
    Despodov je u agenciji (braća Lemić) u kojoj sada Vrsaljko radi...
  • i more je plavo
    1.3k
    Ak danas ne dobijemo Rijeku, ni Despodov, Okereke i Morelos zajedno, nebudu zaustavili lavinu i spasili vlak da ne zavrsi u snijegu.

Danas je pravi test mogucnosti ovog Dinama.
    Rijeka napaljena, da napaljenija nemre biti.
    Dinamo s mislima u Pragu, i miksanom ekipom.....
    Ak Jakir ovo dobro odradi, puno toga bu jasnije.
  • Mr Anderson
    12.9k

Je, klub će se ugasiti ako ne dobijemo Rijeku danas.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Tak je, i odma Jakira smijenit po mogućnosti :100:
  • dinon7
    1.9k
    Vidovića niti danas nema u sastavu Bayern.
  • Facke
    6.3k

A kak bi bil u sastavu kad ga je Tuchel vec odavne otpisal.
  • Hrc-Vg
    840
    Ak Jakir žeki Miereza, treba ga i dobiti. Sumjam da on nije vidio sve njegove vrline i mane, i sigurno zna kako ga može uklopiti u igru kakvu želi…
  • Dinaminjo
    1.5k

Kad dovedes lokalnog trenera pa je odusevljen lokalnim igracima koje si prije nije mogao priustiti..
  • Mr Anderson
    12.9k
    Treba javiti Sergeju da malo poprati temu DZG-Transferi na Zoni Dinamo, odmah će progledati i shvatiti kakva pojačanja treba.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Mene to isto malo jebe. Ok mierez je nesto za hnl
    Ali brate mili za 4m mislim da mozes cuda dovesti iz j.amerike ali opet to je vec trebala nasa skauting sluzba odraditi
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Obitelj Vidović lajkala objavu o dolasku Gabriela u Dinamo, to je to.
  • Nolifer
    11.9k
    Al pari Pašalića u Rijeci. Nadam se da je to to. :cheer:
  • Mr Anderson
    12.9k
    Stric Rajko lobirao za svog frenda Sergeja.:grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.