• Teofil Kateran
    3.2k
    Ne bih se baš složio da je Dolček bolji od Špikića. Ni blizu. A nije baš ni Sahiti.
  • Georg Koch
    6.6k

Pocetak ove sezone je. Spikica svi javno kritiziramo konstantno. Stalno tapka u mjestu. Otvori mu se sansa i stalno Spikic u nista. Napredak ne vidim bome dosta vremena...bori se, trudi, top. Ali da smo mi neka prijetnja sa desnog krila, nismo.
    Dolcek je sigurno bolje usao u sezonu. Sahiti li-la
  • ZGBhoy
    1.8k
    Iskreno?
    Nema razloga uspoređivati igrače, mi ak se složimo i krenemo kak treba, oni od Titule ne budu vidjeli ni T.

Pritisak je ogroman na njih rekao bi veći nego na nas
  • Captain America
    20.4k
    Spikica svi javno kritiziramo konstantno.mm8

O Špiki su sve danas rekli Marcio i Neki tip. Tehnički odličan igrač. On ak si posloži glavu, to je to. S obzirom na odgovornost u obrani, bit će i ovakav sigurno koristan u Jakirovom sustavu. Kad pogledaš i Orša i navijač Feyenoorda su late bloomeri bili, zašto to ne bi mogao i Špika?

Onaj neandertalac i Dolček nisu bolji od Menala, a kamoli Špike. Čisti talent uspoređivat je uvreda za Špiku.
  • mali M
    8.6k
    mi Špokića kritiziramo za našu razinu potreba, a to je razina europskih natjecanja.. kakvi Dolček i Sahiti... Sahiti samo juri bez glave a dobiva na pozornici samo zato jer je histerični vrištavac ... Kako je to njima odma znak za hajdučko srce veliča ga se kao da ekšuli vrijedi nešto...
  • Georg Koch
    6.6k
    mi se konstantno tjesimo.
    Ak si poslozi glavu. Da, AK.
    Ja ga prvi gotivim zbog borbenosti, zelje i trke. Ali evo, moze li neka tekma gdje smo mi bili opasni sa desnog krila, da je taj protivnik mogao strahovati kao za nase lijevo. A za konkretnost tek da ne pricam.
  • mali M
    8.6k
    pa pričamo o tvom komentaru da je Sahiti bolji.. šta Sahiti ima nešto više odim borbenosti, želje i trke? Prošle sezone Sahiti 4 gola 3 asistencije, Špikić 7 golova 5 asistencija... Po čemu je Sahiti bolji?
    Da se razumijemo, pišem iz perspektive nekog tko ne podnosi Špikića
  • Georg Koch
    6.6k
    evo Dolcek je imao 5 golova i 2 asista u 5 utakmica manje za Sibenik koji je ispao, jel onda to bolje?
    Napisao sam da je Dolcek sigurni bolje usao u sezonu, Sahiti li-la.
    Jednostavnk oba su opasnija po meni za suparnicku obranu. Ja ne znam tko to od nasih suparnika strahuje kad ga Spikic napada. Nije opasan, okomit, konkretan i gotovo.
    Potencijal ima veliki, ali odavno je samo na tome, bez konkretnosti.
    A borbu i trku mu ne moze nitko osporiti.
  • nwankwo646
    786
    Samo šta oni trenutno igraju u atmosferi, naboju i bodovnoj prednosti koja te usporedbe značajno mijenja... Nažalost.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Ja sam silno razočaran... bio sam uvjeren da je period u kojem nam najbolji igrači odlaze u klubove poput fenerbahčea iza nas. :sad:

Jbt, kao da je ocvala zvijezda željna love jer su mu bivše žene uzele 60% love u brakorazvodnim parnicama...
  • LeonianWrynn
    162
    bio sam uvjeren da je period u kojem nam najbolji igrači odlaze u klubove poput fenerbahčea iza nas. :sad:db-izbjeglica

To su klubovi koji igračima isplaćuju 2-3 puta veće plaće od nas, šta je tu je
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ja sam silno razočaran... bio sam uvjeren da je period u kojem nam najbolji igrači odlaze u klubove poput fenerbahčea iza nas. :sad:db-izbjeglica

Takodjer.

Ne vidim nikakvu logiku u ovom transferu, napredak, osim financijski, nije sigurno. Ajde da je to neka Sevilla, Villarreal pa i nekako. Te price da ce igrati pred punim stadionima i slicno su gluposti, a jos nelogicnije mi izgleda da on ode dole dok njihov golman ide u Manchester.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Meni je palo na pamet kako ga je prosli mjesec torcida ispratila u tunel. Livi turcine....
    Kakav rat oni vode protiv njega il samo seru jer je Dalmatinac u Dinamu?
  • Keyser Soze
    16k
    Zbog onog kad je nasrnuo na Sahitija
  • Mali Zeus
    19.3k
    O feneru se govori kao da je neki lijevi klub. Ok nisu Sevilla ali nisu ni za baciti, pune tribine, pristojno jaku ligu itd. ne treba zanemariti. Njihov golman ak i ide u Manchester ide za trećeg golmana i kolko vidim nije bio baš nešto zadnje 2, 3 sezone tako da će tu Fener profitirati. Ne znam što je tu nelogično. Možda nije financijski puno bolja ponuda, ali čovjek želi neki novi izazov i ok. Naravno da nam je svima žao što ide, ali jebiga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet