• Mlađi referent
    13.4k
    Prije da ćemo ostat bez nekog od očekivanih nego dovest nekog neočekivanog kapitalca
  • Hrc-Vg
    822
    Mene je čak strah da nekaj ne ode u kurac u zadnjem trenu s ovima iz Lokse…Ovima kaj buše iznutra bi fijasko u ovom slučaju bio jeben argument za nesposobnost Šimića i kompanije…
  • Zagreb1992
    2.4k
    Kaj to opet Morelos aktualan za dolazak u Dinamo ?
  • dZg1986
    524
    Bono potpisao za Al Hilal što znači da bi Sevilla mogla krenuti po Livakovića
  • Mihaljević
    13.3k
    Morelos vjerovatno forumsko nagađanje ... Kad bi njega doveli , pa to bi bio posao stoljeća.
  • Mihaljević
    13.3k
    F3w30egX0AExuuk?format=png&name=900x900
    Teško , teško ... Al da ode recimo Petković, vjerovatno realna opcija.
  • mali M
    8k
    More se pojavilo profila sa samo jednom agendom a to je da pljuje po Šimiću i Bišćanu... I to ono bez argumenata samo sarkazam i pljuvanje... Al dobro.. uglavnom momci kad čujem ovu patetiku da smo si uništili suradnju sa Alžirskom akademijom navru mi suze, samo da ne propadne suradnja i sa Pekinškom akademijom... Ajde nemojte molim vas... Dopeljano je kolko već igrača ove sezone 6-7? "Kapitalce" Dinamo nikad nije dopeljavao, tu reputaciju tek gradimo.. "sigurno" će nas igrači i klubovi odbijati jer nismo htjeli potpisati ozljeđenog igrača.. takvi klubovi i igrači nekaj očito muljaju pa nek nas onda i zaobilaze.. moš mislit kak će nas tipa Red Bull zaobilazit jer smo odbili ozljeđenog anonimusa, a na našim igračima zarađuje desetke mil. Ajde stanite malo na loptu...
  • Patak
    3.5k
    Takvih akademija kao ta alžirska mi imamo samo u Zagrebu nekoliko boljih, a Dinamova je 100x bolja.
  • boem
    309
    Baš to, a i u slučaju da im iskoči neki vanserijski talent, sigurno neće kod nas završiti.
  • Droljo
    18.4k
    Onaj ođiđa ofoe bi nam legao kao budali šamar za zadnjih pola sata mijenjati mišića a kad se dovede u formu za bit u paru sa josipom. Dobar, iskusan. Zna sve. Jbga jučer zajebao, ali i nama je bilo slično protiv aeka
  • Orc123
    12.5k
    Ta akademija je na razini Lokomotivine akademije!
  • mali M
    8k
    Znači želiš reć i ona uzima talente drugih klubova i daje im brzo šansu da bi mogli ih čim prije prodati?
  • Mlađi referent
    13.4k
    Daj ne lupajte.. kakva razina Lokomotive, tko je prošao to točno kroz njih?
    Preživjeli smo do sad bez njih, preživit ćemo i dalje. Igrač ima problema s gležnjem, nećemo ga i ajmo dalje. Neka nas tuže ako imaju razloga, bit lijepa će šamarčina debilnoj upravi. Ali kakva mrtva akademija Paradoua, koga boli ona stvar za njih
  • Orc123
    12.5k

Osvrnuo sam se ma omalovazavanje te akademije ne na to da bi trebalo plakat za Titrauijem! Najbolji njihov igrac sada je u Dortmundu i vrijedi 20m eura, imaju u Nici 2 po 7m i jos par igraca dosta visoke vrijednosti...na to sam se osvrnuo a ne na kukanje za Yacinom vise! Ni jedna vrata si ne treba zatvoriti jer se uostalom vidi koliko resko se dogovaraju hnl igraci koji nesto vrijede!
  • superhik
    12k
    U jednom danu smo prošli tobogan emocija na Zoni od pljeskanja Lesiju na članku u kojem špota klub što ne koristi talente s domaćih travnjaka do plakanja za alžirskom akademijom talenata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.