• Orc123
    12.5k
    Vidjet cemo jel cemo se i dalje drzat toga da ukoliko igrac ima i najmanje probleme da necemo riskirati s njim!
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Kacavenda je slomljen pa nikom nista. Doduse jos nije potpisao..
  • Armagedon13
    959
    Ako ona pregovara sve može,zna se tko je gazda-rica
  • bluepower86
    1k

Na cemu ste vi ljudi?Covjek je pao lijecnicki,sta smo sad ocajnici da uzimamo bilo koga?
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Top, zamjenit ćemo igrača koji je odličan samo kad mu se da, s drugim igračem koji je odličan samo kad mu se da
  • Rex Ramae
    3.4k
    Koliko god cjelokupna situacija djelovala neozbiljno ja ipak više vjerujem našima nego Arapima, pao liječnički, jebi ga, hvala i doviđenja.
  • Armagedon13
    959

Nije problem taj mali,problem je bušenje Šimića od tajnice, usput Bognan je sigurno u gorem stanju pa igra,plaćen po utakmici
  • bluepower86
    1k
    Fascinantno je kako ekipa vjeruje novinarskim clancima oko Simica,tajnice i transfera a u vezi dogadaja u Ateni ne.You know what i mean.
  • nemapredaje
    5.6k

a daj mi reci od kud tebi te informacije o bušenjima i o pravoj gazdarici?
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    usput Bognan je sigurno u gorem stanju pa igra,plaćen po utakmiciArmagedon13

S kakvim renomeom dolazi Bogdan a s kakvim bi došao Titraoui? Apsurdno je uspoređivati ta 2 transfera
  • xavier
    12.1k
    Odličan igrač kad mu se da, ali ima problema sa ponašanjemdZg1986

Zvuči kao dostojna zamjena za Petka :cool:
  • dZg1986
    524
    Ali kada već pričamo o napadačima, nije mi jasno zašto se nije išlo po Olayinku. Odlično igra u Zvezdi, odlično je igrao u Slaviji. Brz je, visok i puno trči. Može igrat u sredini i na krilu. Bio bi bez sumnje odma pojačanje
  • emilperska
    11k

Nasi interno zaposleni doktori i osoblje, a i vanjski savjetnici doktor (doktor T.M. a.k.a. jeftini covid test za navijace) toliko vrhunski i detaljno odraduju te preglede da su postali strah i trepet u Europi i sjevernoj Africi. Kad igrac cuje da ide na Dinamo u lijecnicki, pobjegne odmah na drugu ponudu za manju plaću..
  • Yovitssa
    904
    Ali kada već pričamo o napadačima, nije mi jasno zašto se nije išlo po Olayinku. Odlično igra u Zvezdi, odlično je igrao u Slaviji. Brz je, visok i puno trči. Može igrat u sredini i na krilu. Bio bi bez sumnje odma pojačanjedZg1986

Olayinka je potpisao za Zvezdu u siječnju, još dok se u Dinamu nije znalo tko pije, a tko plaća... Ali volio bih da je tad kao ishitren alibi transfer odrađen upravo Olayinka, a ne Perković... Kad smo kod Zvezde, propušten je Krasso - po meni čak i bolja akvizicija od Olayinke.

I da se nadovežem na cmizdrenje o propalom transferu Alžirca, nije to nikakav smak svijeta. Pao je liječnički i točka. Malo nam je to sad sjebalo reputaciju, ali glupo je sad spominjati neki oportunitet suradnje s tim klubom kao važnom akademijom, ima takvih po cijeloj Africi...

Morelos, on je tempirana bomba. Jeben napadač, ali skupa tempirana bomba i ne uklapa mi se u Šimićevu politiku stednje i racionalizacije jer je izrazito rizičan transfer... I nije bezveze free agent duboko u kolovozu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.