• dzggzd
    375
    Kroz koji minut ce se rasprodat i zapad dolje 1
    EDIT: rasprodan
  • dzgkt
    341
    Stanje u 13:20

Zapad gore
    zapad gore 1 - 160
    zapad gore 2 - 287
    zapad gore 5 - 488
    zapad gore 6 - 142
    Br. ulaznica u sektoru: 1077

Zapad dolje
    zapad dolje 10 - 334
    Br. ulaznica u sektoru: 334

Sjever gore
    sjever gore 1 - 521
    sjever gore 2 - 605
    sjever gore 3 - 76
    sjever gore 4 - 374
    sjever gore 5 - 755
    sjever gore 6 - 661
    Br. ulaznica u sektoru: 2992

Ukupan broj preostalih ulaznica: 4403
  • superhik
    12.9k
    Ako je Zapad najskuplja tribina, zašto je najviše ulaznica ostalo za Sjever Gore?
  • Filip 91
    2.7k
    Valjda zato jer je najneatraktivnija tribina. Trebali su radije pustit jug u prodaju...
  • SAS1987
    20.9k
    Sjedeći put kad bude otvoren jug idem tamo isključivo zato što ne mogu shvatiti da je jug bolja tribina od sjevera gore. Niži je i odaljeniji od terena.
  • Ludovic IX
    12.8k
    za samo gledanje tekme, sjever gore nije tak loša tribina.. i ja bi rekao da je bolja od juga..možda ne bolja ali niti ništa lošija
  • blueboy
    191

Dosta je bolji dozivljaj tekme sa juga nego sa sjevera gore..
  • LeonianWrynn
    162
    Mislim da nema smisla da stave jug u prodaju kad se ni sjever gore ne može prodati

5 sati do početka utakmice i skoro 5 tisuća slobodnih mjesta ima na sjeveru

Ako stave i jednu i drugu tribinu istovremeno u prodaju, logistički će biti teže i bit će manje na sjeveru ljudi
  • Salva
    3.1k
    5 sati do početka utakmice i skoro 5 tisuća slobodnih mjesta ima na sjeveru — LeonianWrynn

Za Sjever je ostalo manje od 2900 slobodnih mjesta, a ne 5000. A do utakmice ostane možda 1500.
  • bbb medimurje
    5.3k
    14:45

Sjever gore: 2937
    Zapad gore: 966
    Zapad dolje: 271

Ukupno: 4174
  • LeonianWrynn
    162

Aha sad vidim, krivo sam pročitao, skoro 3000 a ne skoro 5000, moja greška
  • Cosey
    584
    Ako je Zapad najskuplja tribina, zašto je najviše ulaznica ostalo za Sjever Gore? — superhik

Na sjeveru gore je dobar pregled, ali je jako daleko od terena. Opet, dosta je jeftiniji od zapada gore, a i sumnjam da je toliko lošiji tak da je pitanje na mjestu.

Jel bio tko na i jednoj tribini da može komparirati?
  • superhik
    12.9k
    bio ja prošle godine silom prilika jednom. Čisto je okej pogled iz onih prvih redova
  • Navijač Dinama
    13k
    Dečki imam kartu viška koju poklanjam, tribina sj.dole, zbog nemogućnosti dolaska u Zagreb. Ne bi želio da propadne pa ako ima neko voljan ko bi htio na sj.dole a da nije došao do vrijednog papira, neka mi se javi.

Edit..riješeno
  • deda
    48.5k
    16.00

Zapad dolje 631
    Zapad gore 880
    Sjever gore 2.960

Ukupno: 4.471

Pustili su još 400-tinjak ulaznica na zadadu dolje 8.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.