• LeonianWrynn
    162
    Index kaže da je Dinamo platio €5,6mil za Kačavendu i Stojkovića, SN kaže €7mil, zna li netko ovdje što je od toga istina?
  • Keyser Soze
    14.7k
    Ako Majer ode kod Kovača za 30m mislim da nam tu pripada 3,6 mil
  • blue heart 72
    2.3k
    Ja sve dalje sve više imam osjećaj da peta kolona puno toga minira. Ta cijela priča oko Titraouia je od samog početka jako čudna. Najprije traje dolazak u HR cijelu vječnost, pa je tu desetak dana, pa kao navodno ne prođe liječnički. Sa Kanekom je isto to sve dugo trajalo, pa i ova trakavica sa Stojkeom i Kačom. Mislim da se iza scene i dalje odvijaju velike borbe
  • JakovD
    1
    mislim da ti je najbolje gledat germanijak. Mislim da klub s njima surađuje
  • Orc123
    12.4k
    Koliko imamo od Majera? 20 posto od razlike ili cistih?
  • Maximo
    797

Oni su mi od prošle godine najpouzdaniji,...
  • blue heart 72
    2.3k
    kod njega je mislim čistih 20 posto. Za njegov transfer mi ne zvoni ni malo, da sam negdje čuo ili čitao o razlici u transferu
  • Dinaminjo
    1.5k
    5.6 plus pdv je 7m.

Dakle 1.4m pretporeza za ulaznice, merch i eventualno Menala..
  • marcio amoroso
    43.1k
    Unai Vencedor koji se također spominjao kao opcija u vezi je iz Bilbaa otišao na posudbu u Eibar.
    Lucien Agoume je još dostupan.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Lucien Agoume je još dostupan.marcio amoroso

:love:

Dodi u Dinamo, dodi u Dinamo, bit cemo prvaci...
  • Captain America
    20.4k
    Koliko imamo od Majera? 20 posto od razlike ili cistih?Orc123

Još lani kad su bile priče o Atleticu se govorilo čistih 20% u medijima s linkanim Fabrizievim tweetom.
  • sport
    4.9k
    Za klub,ali i navijače bi bilo bolje kad bi u ovakvim situacijama došlo nekakvo priopćenje iz kluba.Ovako se vrtimo u krug,navijači dojavljuju insajderske informacije,novinari to objavljuju,onda navijači opet nešto doznaju i napišu,novinari malo nadodaju i objave i tako u krug (nismo valjda ušli u kružni tok).Što se tiče komunikacije iz kluba ponekad mislim da je tamo ustroj kao u S.Koreji.
  • Armagedon13
    959
    Ako se ne sviđa predsjednici .....
  • Maximo
    797

Teško nama privući takve igrače...pogotovo ako ovi plaćaju kikiriki

Meanwhile, midfielder Agoume has gone out on loan in each of the past three seasons.

In the 2020-21 campaign, the Frenchman was at Spezia. Then, in each of the past two seasons he has been back in his homeland.

Agoume has played for Brest and Troyes on loan.

The Corriere report that the 21-year-old will once again play in France next season.
  • plavi devet
    553
    Lucien Agoume je još dostupanmarcio amoroso

Ako će do kraja prijelaznog roka doći ovako neki igrač da je odmah pojačanje, pa na koju god poziciju daa dođe, onda me briga i za Alzirca, Tunižanina, Satriana i sve ovo što se dešava i odugovlači sa transferima. A konkretno Agoume bi bio top.

Zato i ne treba prigovarati ništa sada za transfere, to možemo tek kad završi prijelazni rok jer ko zna šta nas čeka do tada. Da se razumijemo i mene pere nervoza, da je i Titraoui potpisao bio bi mirniji sigurno, ali treba pričekati kraj prijelaznog roka pa onda donositi zaključke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.