• Georg Koch
    7k

Slazem se dijelom, puno puta sam razmisljao o tome, ali ocito nesto ima sto top klubove odvodi od Livia, s obzirom da cijena, karijera, godine, sve mu ide u prilog.
    Jer cijena je na ove aktualne cijene-smijesna realno.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Nesigurnost, vrlo jednostavno.
  • Beowulf112
    422
    Ma puno toga je cudno..pa i nas izbornik..ima 2 i 3. mjesto sa svjetskog prvenstva..finale lige nacija i dalje se ne povezuje s nekim jakim klubom...da takav uspjeh ima izbornik bilo koje druge svjetske reprezentacije vec bi bio povezivan sa Realom,Chelsejem,Bayernom itd.m
  • Orc123
    14k

Daj nam Bog jos jedno 100 takvih nesigurnih golmana koji su kod nas nezamjenjivi, a da su paralelno i 1. golmani nase repke i s njom osvajaju trofeje!
  • Jurki
    20.8k
    Nek nama naš “loš i nesiguran Livi” ostane u Dinamu do kraja karijere.
    Nikakav njegov transfer u bilokoji klub Europe pa dal to bil Real Madrid nebu pokazal kakve je on klase, jer mi vec znamo jako dobro da je on GOLMANČINA. I on se nema vise kome dokazati.
  • rakurs
    2.1k
    Titraoui do jučer na Instagramu pratio i službenu Dinamovu i dinamozag2, od danas niti jednu. Ne mora značiti ništa, ali i može..
  • Yovitssa
    941
    Titraoui nikad nije ni došao u ZG, ne znam odakle novinarima da je već i na utakmici bio. Lječnički kod nas nije radio. Ne znam, meni tu smrdi nešto od samog početka... Ovo sa praćenjem je pouzdanije od novinarskih naklapanja i indikativno. Moguće da ništa od toga transfera.
  • jedan u nizu
    16.6k
    mislim da se nitko nebi bunio da livi ode u real. Ali ona pricanja o Feneru, i sada Almeria. Pa brate mili, di ces iz dinama i redovitog igranja u europi doci braniti za Almeriju.
    Razumijem odmak od 'dosadnih' hnl travnjaka, ali bas otici u tako manje klubove je stvarno nerazumljivo,
  • CastAway1986
    4.6k
    Čemu panika više oko hebenog alžirca očito tu nešto nije uredu bilo i sve je propalo
  • Captain America
    20.4k
    Napravila se sapunica zbog igrača 9. momčadi alžirskog prvenstva :monkey: Velika šteta ako ne dođe, a lako moguće da u Sučiću imamo kvalitetnijeg igrača od njega. 6 mjesta u vezi, a u kadru su Miško, Ljubo, Baturina, Sučić, Bulat i od sutra Kačavenda. Gdje bi uopće igrao?
  • Infinity
    20.6k
    Ni meni nije jasno. Kao da dovodimo Mahreza, a ne potencijal koji tek moze postati neki igrac. Ovakvi transferi sve do ovog ljeta nisu dobijali ni najmanje paznje.
  • Armagedon13
    959
    Jedini problem je zamjena za Mišića
  • Captain America
    20.4k
    Jedini problem je zamjena za MišićaArmagedon13

Sučić. Baš je Ljubo govorio o tome u zadnjem UpU kako je Jakić blueprint za razvoj defanzivnih veznih u Dinamu. Sučić ima luksuz razvoja uz takvu igračinu i brzo može postati vrhunska alternativa.
  • Beowulf112
    422
    Ako Kacavenda i Bulat povrate forme niko sretniji od mene...imamo sad sirinu u veznom redu ako se potvrdi dolazak Kacavende i Stojkovica...jos da nam je zadrzat sve osim Šutala..i da Šutalo ode tek nakon play offa LP....puno mastam znam
  • Ludovic IX
    10.2k
    Vidio naslov u sn: Ivanusec:" želim otici"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.