• Olmic
    5k
    za uzvrat moze pomoc svakako.. postavu za utorak znaju vec svi vrapci na grani
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam kak se iza kulisa odrađivo taj transfer, al u teoriji bi kvalitetan skauting išo ovako: Na temelju videa, statistike i/ili riječi menadžera i ljudi od povjerenja se neki igrač označi ko zanimljiv. Nakon toga se šalje neko kome Šimić vjeruje da odgleda par tekmi i da vrlo detaljan izvještaj na temelju kojeg se odlučuje dal će se uzimat igrača i za koju cijenu.
  • plavi devet
    553
    preko Football managera
  • LovroZG
    1.3k
    Btw, ako bi došli svi navedeni igrači za vezu i napad koji se spominju (Kača, Stojković, Alžirac i Vidović), usudio bi se reć da se time rješava problem širine jer se, čini mi se, svi ti igrači dovode da igraju. Čak i u slučaju odlaska Ivanušca koji je moguće Biščan i nespretno potvrdio jučer.

Tu je jedino zajeb šta bi time napravili onu staru grešku prodavanja igrača u kolovozu bez da imamo spremnu zamjenu, što bi rezultiralo dovođenjem klinaca koji su talentirani, al ne mogu odma uskočit u prvih 11, pogotovo ne u Europi. To mi ne bi bilo prihvatljivo, osobito ak na kraju još prodamo Livija i/ili Šutala za koje imamo unutarnje rezerve (Nevistić i 4 druga stopera) jer bi tada trebali imati dovoljno novca za barem jednu, ak ne i dvije, kvalitetne i iskusne zamjene za igrače koji odlaze.

Idealno bi naravno bilo da niko ne ode barem do zime jer se očito ide u komplet remont i dovode se igrači po guštu Šimića i Biščana, a za to treba vremena, al bumo vidli kak će se odradit transferi u "najvažnijem" dijelu sezone.

I, s obzirom da sam se raspisao, da ostavim jednu žalopojku za Frigana. Znam da je on većini bio preskup, pogotovo kad se dokazalo da nas jadničke nije Rijeka htjela oderat s odštetom koju su tražili, al meni on vrijedi tih para. Njegova energija bi baš dobro došla u tekmama poput one jučer, a o njegovom plafonu da ne govorim. Janković je već u Rijeci, zgleda da će tam i Menalo, i stvarno je šteta da se nismo dogovorili za Frigana i smanjili si cijenu s tim dvojcem koji su tak i onak dobili.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    https://www.transfermarkt.com/alfredo-morelos/leistungsdaten/spieler/338962/plus/1?saison=2022

Netko je bas napisao, ima dosta slobodnih igraca. Ali dati im ugovor na 2 god sa jakom placom a da fkt trpa bio bi pogodak
  • Joey Barton
    255
    Gdje je nestao Kiril Despodov? Legao bi nam idealno.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Ivanusec i Šutalo na izlaznim vratima...
    Petkovic i Livakovic ušli u zadnju godinu ugovora, niti se zna idu li ili ostaju...
    Kaneko, Titraoui, Bernauer vise kao prinove ( Kacevenda, Stojkovic, Vidovic... takoder talentirane prinove..) jedino Bogdan nam je pojacanje na lijevom boku....

Odu li sva 4 nasih reprezentativaca... Morat ce se po nekog kapitalca u napadu i na krilu....
  • Sbkbbb
    378
    https://www.transfermarkt.com/endri-cekici/leistungsdatenverein/spieler/204049

Lako ga je dovesti, mlad je i mislim da bi bio pojačanje, ligu poznaje ne bi tražio velik novac.
  • dZg1986
    524
    E on bi nam sjeo odlično. Takav igrač nam treba u paketu s Despodovom. Dobar je bio u Rangersima. Jedino plaća bi bila problem,ali ako mogu Rangersi, zašto Dinamo ne bi mogao?
  • Kaktus Car
    1k

Znači trebalo bi se dati veliki ugovor igraču koji je van forme i koji navodno ima problema s pristupom i motivacijom. Nije dovoljno da se Petkovića mora tetošiti?

A pretpostaviti ću da je ovo samo trolanje, a ne ozbiljno.
  • dZg1986
    524
    Makar sad sam malo tražio po internetu i našao sam da je Morelos navodno imao malo manje od 2 milijuna eura godišnje plaću u Rangersima. I još ima problema sa ponašanjem što je već spomenuto. Tako da ipak nije realna opcija
  • Infinity
    18.9k
    Cekici nije dobio novi ugovor zbog ozljede. Ne bi vjerojatno ni Belupu bio pojacanje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Ma samo sam nabrzaka pogledao statistiku i tko je slobodan. Ne velim da njega njega treba dovesti. Ali sigurno nekim igracima kojima su istekli ugovori ili kojima traje jos 6mj mozemo ponuditi 1m po sezoni ako trpaju nemilo. Naravno treba drmica onda utrpati negdje ako je otpisan
  • Droljo
    18.2k
    Pa drmatore je takav. Trpa i ima ogromnu plaću :meh:
  • LeonianWrynn
    162
    Sportske novosti su objavile još početkom prijelaznog roka da uprava planira zadržati barem 2 od ta 4 ključna igrača, sumnjam da će se svi prodati

Osobno, najradije bih da prodamo livakovića, ja njega volim i super je golman ali ako ima još godinu dana na ugovoru, nama treba novac, a za njega možemo dobit €10mil, onda bi on trebao otići.

Bolje on nego Ivanušec i Šutalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.