• Dinaminjo
    1.5k

Nitko ne stavlja igraca na posudbi na kraju sezone u prvih 11 ako ne mora. Slaze se vec momcad za sljedecu sezonu

Al da je nerealno od njega ocekivat da za 6 mj ude u krug reprezentacije gdje je trenutno Luka, da, nerealno je.
  • emilperska
    11k

Dobro sad bas Loksu hahaha.. pisao sam ranije da bi njega cak prije Stojkovica. Ali to su nijanse i svakako nijedan ni drugi nisu za prvih 11. A ako bude u prvih 11 bez da je netko povrijeden ili kartoniran. To je sumrak sportske politike i nasih sansi ove godine za ista..
  • Orc123
    12.4k
    Nemam nistanpeotiv dovodenja Titrauija, Vidovica, Stojkovica ali to su igraci rotacije a ne starteri u prvih 11..takvi nam isto trebaju ali nam treba i par kapitalnih pojacanja...Kaneko ima ono nesto i kad se uigra bit ce sigurno pojacanje, ali on treba u sredini napadaca kilera koji ce napadat njegove ubacaje jer kaneko zivi od Driblinga i ubacivanja. Siguran sam da ce s vremenom biti i opasniji po gol!

I jos nesto, mi smo prodisali danas kad je Ljubo otisao u sredinu a izasao je Sucic, naravno i luka je usao i Mika ali Sucic iznimno malo sudjeluje u izgradnji napada, jako se malo nudi i Misic ostaje sam u kreaciji, dok je Ljubo usao tamo bio ga je pun teren i stalno se nudio i puno je zivlji i eksplozivniji igrac! Nije to kritika za mladog Sucica vec on je trenurno igrac za rotaciju u hnl i tjt...opet dolazimo do deficita sa veznim igracima.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ima 25 nastupa, 4 gola i 0 asistencija kao krilo. Njegova jedina referenca je to što je u jednom trenutku u mlađim uzrastima bio u Bayernu ali bio je i Dajaku u Bayernu. Njega se može dovesti kao ulaganje u budućnost ali on sigurno ove sezone ne može pomoći Dinamu.
  • Juznjak
    4.3k
    Igracj su profesionalci i placenici na kraju dana.Dinaminjo

Upravo zbog toga bi on trebao igrati i davati se 100% za Dinamo sve dok ga Dinamo ne proda. Sam je potpisao ugovor do 2026. Nakon jedne dobre polusezone trebalo bi ga se odma puštati i to u najmanju ruku ispod cijene. Nije Dinamo humanitarna organizacija pa da čeka igrača da proigra i onda ga pusti negdje gdje je kao bolje.
  • emilperska
    11k

Velim, stoji ti vecina tog. Mislimo isto, malo drukciji izrazaj.
    Meni su on i Stojkovic igraci koji bi prosirili rotaciju na nacin da vise ne gledamo Spikica, Bulata i slicne u ikakvim kombinacijama niti da s klupe ulaze. I tu staje prica.
    Trebamo barem 2 kapitalca ako Ivanusec ode.
    Nikakve U21 reprezentativce, igrace iz Japana, Ligue 2, HNLa itd.
    Glava je za svasta kriv, ali za ovo sto cemo si napravit u ovom transfer roku nije. Pogotovo sta sad para imamo jer se prodao mali Pep i uslo se bar u neke skupine.
    Odrijesite jebenu blagajnu i dovedite 2 momentalna pojacanja bez da se vodi rasprava po forumima jesu manja ili veca steta od Spikica. Cim mi tu raspravljamo da li je netko bolji od Spikica, gasi svijetlo..
  • Joey Barton
    255
    Ako se želi titula onda se obavezno spušta rampa na odlazak sva četiri HR reprezentativca i produžuje se ugovor s Petkom i Livijem. Dobili smo lovu od Gvardiola i obojici dignite na milijun eura.

Molim lijepo u ponedjeljak Luku Stojkovića, Alžirca kojem se riješava viza mjesec dana i Ramon Miereza.
  • Noel
    13k
    Goran Tomić je spreman ukoliko Biščan ne izdrži ove dane.
  • emilperska
    11k
    Alzirac dolazi vec 3 tjedna. Japanac je dolazio 4 tjedna. Cak i da jesu igraci za prvih 11 ili buducnost. To je trebalo bit rjeseno ranije. Japanac se na europski nogomet morao adaptirat na pripremama zajedno s Alzircem. A ne da se jedan uci komunicirat s ekipom na AEK-u dok Hajduk bjezi, a Alzirac ce prve minute dobit eventualno u petom kolu.
  • Orc123
    12.4k

To su igraci rotacije i ulaganje u buducnost sa mogucnoscu da budu pojacanja. To je taj cjenovni rang i toga moramo biti svijesni! Takvi su nam isto trebali i trebaju nam i dalje, ali sad nam trebaju i kapitalna ulaganja!

Jedini dva kapitalci povezivani s nama ove sezone i koji su bili blizu jesu Mika i Tunizanin. Jedan je dosao a drugi nazalost ne.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Po vidjenom danas i opcenito napadackim suženim opcijama,mali Stojkovic ce do kraja kolovoza izborit prvih 11 ako uopce dodje.

Nama nasušno treba igrac koji je jak 1na1 kako na krilu tako u sredini, veceras se to moglo vidjeti na trenutke samo od Kaneka.
  • CastAway1986
    3.3k
    Nisam bio u mogućnosti gledati, kakav je bio japanac?
  • Armagedon13
    959
    Ivanušeca "prodat" za te novce (8-10M) u ovom trenutku je .....
  • Patak
    3.5k
    Kad se propustio Oršić zbog financija već mi je prijelazni rok bio sumnjiv. Jer tu je kao Ivanušec koji je procvjetao od kad Oršića nema, to je bio izgovor i tu na forumu. Nadam se da Ivanušec ne ide nigdje do isteka ugovora pogotovo ne za smiješan iznos ispod 10 M, ako treba nek mu se pojača ugovor jer zamjene nemamo niti ćemo ju imati. To vrijedi i za Šutala i Petkovića. Ajd Livaković ako ima izlaznu klauzulu i ako želi otići je druga priča.

Alžirca iz neke smiješne lige nije trebalo dovoditi za bilo kakve novce, a ne za pola milijuna eura. Ako imamo tamo skaute nek dođu kao klinci poput Olma, Tonona, Burtona u jednu od najboljih nogometnih škola na stan i hranu, pa nek treniraju. Neki uspiju kao Olmo pa imaju koristi i igrač i klub, neki ne kao Burton ali nismo potrošili neke novce.

Nadam se Vidoviću i Loxicama jer nam treba širine i kvalitete. Rijeka i Osijek su pogodili sa našim igračima iz inozemstva (Ivanović, Pašalić, Pušić), mislim da ćemo i mi s Vidovićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.