• dZg1986
    522
    Očito Čavlina još nije dorastao Dinamu, e sad, dati priliku Nevistiću ili uzeti Vidovšeka pa ga odmah baciti u vatru u slučaju Livakovićeva odlaska
  • San Lorenzo
    16.9k
    Vidovšeka je par ljudi spomenulo danas, jel ga itko gledao osim na dva klipa gdje brani penale Despodovu i Toliću?
    Kakav je u igri nogom, kakav je kod istrčavanja?
  • San Lorenzo
    16.9k
    HNL :heart:
  • Captain America
    18k
    Eto izvođača penala :lol: Dvije muhe jednim udarcem.
  • Zagreb1992
    1.8k
    Jel ovo navijači Varaždina pjevaju HNS pederi ? ::lol:
  • miro
    4.7k
    Stojkovića bih odmah doveo
  • mali M
    5.7k
    Ja bi kao Dinamo odbio Lukoil da se jave samo zbog ovoga "najbolji hrvatski..."
  • mali M
    5.7k
    Vidovšeka je par ljudi spomenulo danas, jel ga itko gledao osim na dva klipa gdje brani penale Despodovu i Toliću?
    Kakav je u igri nogom, kakav je kod istrčavanja?
    San Lorenzo

Traje već dva dana to priželjkivanje njega ali ja isto ne kužim zašto... Nije da impresionira po europi, do sada koliko vidim prosječan golman ali obranio penal pa se raspisali ljudi o njemu.. a takvi smo, šta ćeš
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jel mogu di pogledati sazetak tekme ? Jebem ti godisnji i vecere kad ne mogu popratiti hnl
  • Zagi
    8.5k
    Budu ti sažetci ekspresno na YTu.
  • austrijanac
    4.2k
    Hnl kakav god da je, naš je, i ova tekma (i pocetak ove sezone) dokazuje da ga moramo cijeniti!
  • Nino Bule
    14.5k
    Top tekma, jos u ovakvim losim uvjetima, ova sezona hnla zasad dosta obecava
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Kisa golova, ako ovo ne iskoriste da privuku vise ljudi na HNL onda ne znam kad ce..
  • Patak
    3k
    Čavlina osim kikseva danas stalno se nešto dere na suigrače i unosi nervozu. Igra nogom nesigurna, kod onog istrčavanja lopta ga preskoči, to kao da gledam limače.
  • Infinity
    16.6k
    Mislim da ga mozda i pritisak malo zeza. Svjestan je da je imao dobru sezonu i cim se poceo spominjati Dinamo to je moralo utjecati na njega. Negativno ili pozitivno, u njegovom slucaju nazalost negativno. Sezona je duga, stigne se sabrati, mada nije dobro da tako lako pada pod pritiskom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.