• hardek
    5.1k
    Ponovno Argentinac aktualan, po ovom novinaru naša ga ponuda najviše "intrigira". Svakako mislim da imamo manjak igraca na 6 i 8.
  • Kaktus Car
    1k

Ljudi imaju imena. S Dinamom je zadnjih tjedana povezano toliko igrača da je teško pratiti, a samo nacionalnost tu nužno ne pomaže, a čak da je i odmah jasno o kome je riječ i dalje je pristojnije ljude zvati njihovim imenima.

EDIT: Nije mi tweet pokazao, taj feature svako toliko zafrkava, vidim sad da pričaš o Colombattu. Prava šestica sigurno treba.
  • CastAway1986
    3.3k
    prema ovom je odbio ponude Krasnodara i Dinama iz Moske a sumnjam da mu Dinamo može ponuditi više novca nego Rusi!
  • Orc123
    12.4k

Zar ne vidis da mu ocito nije do novaca...kome se ide u Rusiju?
  • Orc123
    12.4k
    Danas dolazi Titraui....samo nezz jel uopce moze sutra napraviti lijecnicki ili ce to biti ponedjeljak posto je praznik
  • Ivdzo11
    7.5k
    Menalo raskida ugovor .... Besplatno u Rijeku tako prenosi index..... :(
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Trebali su ga poklonit za postotak. Nikakav raskid.
  • Klenx
    7.9k
    Svaka čast dečku, dobar, korektan, trudi se, ali jebiga to za Dinamovu razinu - nije.
    Čak ni za zamjenu.
  • Mihaljević
    13.2k
    Šteta... Menalo je svojim golovima prošle sezone donjeo 6 bodova i to oba bitna gola protiv Lokse , za početak i kraj sezone... Ja iskreno Rijeci ne bi za džabe ne bi dao kadeta zbog Miškovića...
  • Olmic
    5k
    Malo je vec previse milostinje prema drugim HnL klubovima. Meni nijedan igrac ne bi presao u drugi HNL klub u transferu, eventualno posudba
  • Infinity
    18.9k
    A s druge strane ocekujes da HNL klubovi nama prodaju?
  • xyz
    840
    Zimus smo imali ponudu od Maccabi Tel Aviva za Menala. Govorilo se o milijun i pol eura. Pa kako onda sada raskidamo ugovor i on ide u Rijeku besplatno kao slobodan igrač. Ne mogu vjerovati da ga se sada ne može prodati za nekoliko stotina tisuća eura u Poljsku ili Bugarsku ili Tursku ili gdje god. Ovo mi je gadljivo da ovako poslujemo, a pogotovo s Miškovićem.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Još da se Drmića rješit, pa makar djelili 50% njegove plaće narednih godinu dana s nekim.
  • Fanboy
    3k
    Ne vidim smisla prodavati bilo koga od kapitalaca kada se "smiješi" Liga Prvaka. Idealne prodaje su one kao Kovačića, Olma i Oršića koji su otišli u zimskom razdoblju.
    Ispunili su europsku sezonu za Dinamo i dali sve od sebe te otišli kada smo ostali bez velikih ambicija za proljeće, a opet smo imali sezonu u HNL-u pod kontrolom.
    Odlazak igrača sa njihove strane izuzev novca je isto dosta riskantan potez jer se već radi o odmaklom dijelu sezone. Većina liga kreće sa natjecanjem ili su krenule, barem ove koje konkuriraju za naše igrače i od kuda dolaze ponude. Jedina korist je financijska, osobito za menadžere, no nadam se da su nešto naučili iz Oršinog slučaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.