• CastAway1986
    4.7k
    prema ovom je odbio ponude Krasnodara i Dinama iz Moske a sumnjam da mu Dinamo može ponuditi više novca nego Rusi!
  • Orc123
    14.1k

Zar ne vidis da mu ocito nije do novaca...kome se ide u Rusiju?
  • Orc123
    14.1k
    Danas dolazi Titraui....samo nezz jel uopce moze sutra napraviti lijecnicki ili ce to biti ponedjeljak posto je praznik
  • Ivdzo11
    8.7k
    Menalo raskida ugovor .... Besplatno u Rijeku tako prenosi index..... :(
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Trebali su ga poklonit za postotak. Nikakav raskid.
  • Klenx
    9.8k
    Svaka čast dečku, dobar, korektan, trudi se, ali jebiga to za Dinamovu razinu - nije.
    Čak ni za zamjenu.
  • Mihaljević
    14.2k
    Šteta... Menalo je svojim golovima prošle sezone donjeo 6 bodova i to oba bitna gola protiv Lokse , za početak i kraj sezone... Ja iskreno Rijeci ne bi za džabe ne bi dao kadeta zbog Miškovića...
  • Olmic
    5.5k
    Malo je vec previse milostinje prema drugim HnL klubovima. Meni nijedan igrac ne bi presao u drugi HNL klub u transferu, eventualno posudba
  • Infinity
    20.6k
    A s druge strane ocekujes da HNL klubovi nama prodaju?
  • xyz
    840
    Zimus smo imali ponudu od Maccabi Tel Aviva za Menala. Govorilo se o milijun i pol eura. Pa kako onda sada raskidamo ugovor i on ide u Rijeku besplatno kao slobodan igrač. Ne mogu vjerovati da ga se sada ne može prodati za nekoliko stotina tisuća eura u Poljsku ili Bugarsku ili Tursku ili gdje god. Ovo mi je gadljivo da ovako poslujemo, a pogotovo s Miškovićem.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Još da se Drmića rješit, pa makar djelili 50% njegove plaće narednih godinu dana s nekim.
  • Fanboy
    3k
    Ne vidim smisla prodavati bilo koga od kapitalaca kada se "smiješi" Liga Prvaka. Idealne prodaje su one kao Kovačića, Olma i Oršića koji su otišli u zimskom razdoblju.
    Ispunili su europsku sezonu za Dinamo i dali sve od sebe te otišli kada smo ostali bez velikih ambicija za proljeće, a opet smo imali sezonu u HNL-u pod kontrolom.
    Odlazak igrača sa njihove strane izuzev novca je isto dosta riskantan potez jer se već radi o odmaklom dijelu sezone. Većina liga kreće sa natjecanjem ili su krenule, barem ove koje konkuriraju za naše igrače i od kuda dolaze ponude. Jedina korist je financijska, osobito za menadžere, no nadam se da su nešto naučili iz Oršinog slučaja.
  • Majki2111
    4.2k
    Nemoj zaboravit ni gol Osijeku za 3-0. Jedan od dražih. Šteta kaj odlazi. Nikad ništa loše o tom dečku nisam napisao, a s vremenom mi je bio sve draži kao naš igrač.

• NB86
    17.4k

Ja sam isto jako ljut na raskidanje i pustanje u rijeku ali mi smo zimus imali ponudu izraelaca za posudbu s opcijom otkupa, da je netko dosao sa 1.5 mil eura vec bi bio tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.