• Zagi
    8.5k
    Ne znam kakav je Paok ove sezone ali ono što su napravili Rijeci prije dvije sezone je bilo strašno.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Mislim da su kvalitativno tu negdje sa tovarima, ali kao prvo iskusniji u Europi, a kao drugo Livaja neće imati tretman sudaca kao u HNL-u i neće biti dopušteno laktarenje, uvaljivanje tijela na svakom skoku itd.
    60-40 za Paok po meni.
  • blue heart 72
    1.8k
    Ajde da se i ja igram prognozera
    Mi 60‰
    Magarad 60%
    Rijeka 90%
    Osijek 40%
  • Captain America
    18k
    Ja ću bacit malo drugačiju prognozu. 3/4 kluba u playoffu LP i ECL. Po šansama za playoff ECL Rijeka, Osijek, hajduk.
  • Droljo
    8.9k
    Ja ću opaliti puno pesimističniju prognozu:
    Svi ispadamo osim rijeke. Mi i tovari donesemo koji bod, rijeka dvije pobjede.
    Nadam se da griješim
  • mali M
    5.7k
    Svi ispadamoDroljo

pod to misliš: ispadamo u skupine liga Uefe? ovako zvuči kao da svi letimo van iz europskih natjecanja a to za Dinamo jednostavno nije točno...
  • Droljo
    8.9k
    Znaš ti dobro šta sam mislio. Mi ispadamo iz lp a ostatak (osim rijeke) iz europe skroz total.
    Opet velim, nadam se da griješim.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Hajduk rasprodao stadion za utakmicu s Paokom.
  • Captain America
    18k
    Rijeka je odgodila utakmicu s Goricom tako da igramo sigurno s njima između 2 utakmice zadnjeg pretkola.
  • miro
    4.7k
    sjebala nas Rijeka, a vjerojatno i sebe
  • Sajla
    5.9k

mene su iznenadili s ovom odlukom... "prođemo ove s Farskih otoka, a onda ćemo lako play-off, Dinamo, play-off u tjedan dana"
  • Papastrumf
    12.9k
    Pa Rijeka i Dinamo se mogu međusobno dogovoriti o odgodi, nevezano za ovu jednu utakmicu koju svaki klub može odgoditi tokom kvalifikacija.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Mora hns odobriti a neće jer više nemamo pravo ..imat ćemo pravo u skupinama
  • immerwieder
    1.4k
    ako prođemo AEK, i UEFA naš playoff odredi srijeda-utorak,
    utakmica s Rijekom se automatski odgađa, oni ne mogu u subotu, mi ne možemo u nedjelju
  • Sajla
    5.9k
    mi njima Menala, oni istrče s juniorima da odmore prvu ekipu za play-off? ne, ja jednostavno ne razumijem kak su oni došli na ideju da odgode Goricu umjesto Dinama osim da ovak i onak ne računaju na bodove pa će onda bar odmarati pola prve ekipe

edit: ako se računa s automatskom odgodom kao što piše , onda OK, taj dio mi nije pao na pamet :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.