• kajsitilud
    754
    nije on nikakav veliki dinamovac. U podcastu je izjavio nesto tipa dinamovac sam, al bi volio da hajduk osvoji naslov... tu mu sve pada u vodu
  • Juznjak
    4.3k

Meni to nema nikakve logike. Još će se pojaviti netko s 10mil za Livakovića i otić će nam 3/4 ovih koji se stalno spominju. Općenito su glupa nagađanja da netko ide za 3 tjedna, pogotovo kad znamo da su ponude za njih dvojicu bile smiješne. Znači da ili novinari imaju čarobnu kuglu pa znaju da će baš nakon AEK-a doći netko s 12-13mil za Ivanušeca ili će uprava promijeniti mišljenje pa prihvatiti 8.5 za Ivanušeca nakon Grka. Nadam se da je od to dvoje točnije ovo s čarobnom kuglom.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Mozda su vec pristali na npr 9.5 plus bonusi, ali ostaje jos 15ak dana..
  • Orc123
    12.5k
    Do kad je zadnji rok da Titraui također bude prijavljen za LP? 24h prije tekme ili? Ako ce biti lijecnicki u ponedjeljak sumnjam da ce stici!? Bilo bi ga dobro imati u rotaciji pogotovo ako Bulat jos nece biti spreman ....
  • Juznjak
    4.3k

Je li ozbiljno misliš da bi nam igrač s tek navršenih 20 godina i iskustvom igranja u Alžiru trebao pomoći u bilo kojoj od sljedećih utakmica u Europi pa makar i kao rotacija? Treba se on baš jako dokazati da dođe do toga i moje su prognoze da će on teško ove godine dobit velik broj prilika.
  • Orc123
    12.5k

Da, mislim. Ako nam moze Sucic onda def. Moze i decko koji je oznacen za najveceg talenta Alzira! Iza sebe ima 2 seniorske sezone u momcadi gdje je bio i kapetan. Mislim da moze biti kvalitetna rotacija.
  • Captain America
    20.4k
    Tironi malo-pomalo postaje novi Olivari. Svaki drugi dan tekstovi gdje najavljuje prodaju Ivanušeca i Josipa, najavi dolazak Titraouia i Loxića, malo začini s Vidovićem i potpiše se na članak.
  • Papastrumf
    17.5k

Sučić je igrao jer se dobilo prvu utakmicu 4:0. Sučić je prošao kompletne pripreme s ovom momčadi.
    Koji idiot će uvesti klinca od 20 god, bez ijednog treninga s momčadi u napad na Ligu prvaka?

Daj malo razmisli prije nego što misli pretvoriš u post na forumu.
  • Orc123
    12.5k

Razmislio sam ja dovoljno. Ako ne za prvu definitivno u 2. Utakmici moze posluziti za rotaciji, npr. Branis vodstvo i izvadis ofenzivnijeg veznjaka i ubacic ovakvog terijera uz misica na zadnjeg veznog da ti vrsi pritisak zadnjih 10-15min dok se branis...ima smisla!
    Molim te razmisli 2. Puta prije nego repliciras nekome post na forumu!
  • San Lorenzo
    19.8k
    Nije baš da se slažem s Orcom u smislu minutaže za Titraouija protiv AEKa, ali mislim da se dečka brutalno podcjenjuje u smislu minutaže tokom sezone, Bernauer i Bogdan su mi znak da nam skautska služba radi i da zna što radi, te da se igrače ne dovodi bezveze.
  • Droljo
    18.3k

Točno to. Valjda znaju zašto ga dovode. Nitko od nas ne zna kakav je. Ja uvijek ostavljam opciju da lik može eksplodirati i već kroz par tjedana istisnuti mišića. Nikad ne znaš. Možda je novi makelele. Ne velim da je. Bumo videli
  • Klenx
    7.9k
    Nekako sam siguran da ako prođemo AEK i osigura se bar 15 milja eura od Europe (4.pretkolo, minimalno grupe EL) da će otići maksimalno jedan kapitalac.
  • Papastrumf
    17.5k

Teško da ga itko podcjenjuje jer ga vjerojatno nitko nije niti gledao. Ja vjerujem da će dobiti svoje prilike i minute ove sezone, ali teško da će to biti u ovim ključnim ogledima za ligu prvaka.
    Nema nikakve logike i rezona raditi takvo nešto.

Nije ovo nogomet na školskom pa da netko bez treninga uđe i kažeš mu da trči i vrši pritisak.
  • Droljo
    18.3k
    Vi govorite kao da znate šta će biti. Neki karton, ozljeda itd. Sjetite se uzvrata kod benfice
  • emilperska
    11k
    Ako je Bulat van rotacije (sama činjenica da je Bulat ozbiljna rotacija govori da je ta pozicija tanka) imamo Ljubu, Mišića i Sučića na 2 pozicije. Mislim da Alžirac neće dobiti minutažu, ali nije nerealno ni da dobije s obzirom da kakav god da je Bulat je povređen, a Krdžalić (iako smo ga otkupili od Barre za 500k) nije očito u nikakvim planovima.

Taj njihov klub je neka vrsta njihove Lokomotive, ili prodaje (rijeđe) svoje igrače u Belgiju, Francusku (češće Ligue 2 nego Ligue 1) ili ih plasira u jače tuniške i alžirske klubove. Ali ova odšteta od 500k EUR koju ćemo platiti (ako vjerujemo novinarima) je njima 7.najveći izlazni transfer pa stoga po meni i nije nerealno da mali odmah može u rotaciju, iako velim mislim da neće do toga doć protiv AEK-a.

Dio ekipe preagresivno napada ona mišljenja s kojima se ne slaže..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.