Pa prije mjesec dana ste mene tu iznapadali kad sam rekao da je mlad i da se može super oporaviti. Ak se kome traži nek nađe. Borio sam se sam protiv svih. — Droljo
Kačavenda može postati legenda Lokomotive. Ako će i dalje tražiti toliki novac za njega, otići će tek istekom ugovora. Već sam i prije pisao da ga ne želim u Dinamu, nadam se da neće doći. — Krizy
Očekujem crveni kačavenda — Droljo
istina, puno ga je ozljeda unazadila. — miro
Jučer sam baš sudjelovo u jednom razgovoru i dotakli smo se Kačavende. Njegovo koljeno neće nikad više biti isto. Složili smo se s obzirom da sad s 20 godina već ima takve probleme, nema što tražiti u Dinamu, a pogotovo ne s obzirom na iznos koji Šikić traži od nas. — Captain America
Kakvih to, teških, problema ima kača sa koljenom? Strgo ligamente, operirao i od onda igra. — Droljo
Igra i Pjaca — Krizy
Jel to Kačavenda opet riknuo?
Signalizira neku ozljedu. — San Lorenzo
pjaca polomio oba koljena i sve šta ima u njima. Kak je to isto? — Droljo
Kazes, samo strgao ligamente koljena. Smijesna ozljedica. — Papastrumf
pa tu se piše da je gotova karijera, da se nikad neće oporaviti itd. Pa sreća da je tako mlad pa se stigne srediti sve. Kako samo docirate sa visine. Strašno — Droljo
Inače, ja Kačavendu nikako ne bi otpiso. Nije bogzna kakav sad, al njegov stil igre se nije nimalo promijenio nakon ozljede. — LovroZG
Pa igra par mjeseci tek. Ne velim ja da bude igrač ili da je sad. Samo da ta ozljeda ne mora značiti ništa za daljnju karijeru. — Droljo
Stigne "srediti" ligamente još koji put, nažalost. To je takav tip ozljede da više nikad nećeš biti ni približno dobar igrač kao nekad. — Carrasco
Znači niko ko je sa 19g sjebao ligamente nije postao top igrač? Svi propali? — Droljo
Je, olakotna okolnost je sto je imao takvu ozljedu dosta mlad, ali to je izrazito teska ozljeda, a kod takvih je prvenstveni problem psiholoske naravi, vise nego sama ozljeda. Strah od ponovne ozljede je konstantan i rijetko tko se moze do kraja opustiti. Znam tocno kakav je osjecaj jer sam istu ozljedu dozivio. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.