• Eduardo
    24.2k
    Kakva je sudbina Kneževića u Dinamu?Maki17

Kao i moja tj. nikakva.
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    jao, jao kako smo mi blesavi... mi tu želimo da boljim transferima, novom upravom i novim stadionom Dinamo može do novog iskoraka, a zapravo treba samo Hajduk osvojit titulu xD

https://www.24sata.hr/sport/za-iskorak-bi-dinamu-moglo-pomoci-da-hajduk-osvoji-titulu-645240

isusa ti ja glupljeg teksta u životu nisam pročito...
  • LovroZG
    1.3k
    Čovjek se preziva Birtić, a kolumna mu se zive Birtija. Tu je sve jasno.

To šta smo imali prije par godina duplu krunu Rijeke koja nije popravila stanje na tribinama je valjda nevažno.
  • vjeko1701
    14.7k
    Ma kad bi Hajduk osvojio titulu, stali bi svi ratovi, došlo bi novo doba prosvjetljenja, ljudi bi počeli istraživati svemir sa warp pogonom (kojeg bi donjela ta titula) i cijela galaksija bi ušla u fazu spiritualne harmonije, mira i sreće. Ne bi bilo gladi, ne bi bilo mržnje, sva djeca bi znala čitati a crnci, žene, srbi i splićani bi konačno dobili svoju ravnopravnost. Samo zamisli kako je danas biti gay crna žena iz Splita, rodom iz Srbije...koja živi u Zagrebu.
  • Majki2111
    3.9k
    Ako nebi mi osvojili, onda bolje Rijeka nego Hajduk jel tako?
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    ma kakva Rijeka, samo Hajduk ima tu MOĆ!
  • 000
    947
    Izgleda da niste Birtica citali u njegovo vrijeme. Doduse nisam ni znao da jos pise, tj. da ga netko placa da pise.
    Cak je u nekim rijetkim momentima imao trenutke lucidnosti. U osnovi je pokusavao kopirati najlosija izdanja pokojnog Zidaka. Nije mu nikada uspjelo.
  • Kwedi
    3.9k
    Tip je na Herbalifeu. Dovoljan pokazatelj koliko je lud.
  • The Undertaker
    7.8k
    Čim ga komentiramo, postigao je cilj. Istakni se, makar po glupome.
  • Infinity
    18.1k
    Birtic je pacenik kojeg sam jednom prilikom par dana lozio u komentarima, a on ozbiljan i uporan s odgovorima :rofl:

Sta Dinamu znaci jedna titula Hajduka? Prazne tribine te sezone, 'jer igramo za k*'. Sezonu kasnije kas opet cekaju prazne tribine, 'jer nije napeto i nemamo konkurencije'. Uzimala je Rijeka titulu, kratkorocno to nista ne znaci, dugorocno nitko ne moze parirati Dinamu pa su te price o titulama drugih klubova bezvezne.

Napetost nije ono sto Dinamo moze ponuditi gledateljima, ali ima tu jako puno drugih stvari koje se nude i koje se mogu ponuditi. Samo treba raditi.
  • cron1ck
    1.8k
    - Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo potpisali novi dugogodišnji ugovor s Antonijem Marinom, igračem koji je s udarnom momčadi praktički od prvoga dana otkad sam je ovdje - sa širokim je smiješkom naglasio Dinamov trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije.
  • Beowulf112
    373
    Jel ima ko podatak o tome kolko nasi prvotimci zaraduju?Vidim da se dosta statistikom bavilo u zadnje vrijeme.Bilo bi lijepo kad bi neko mogao i to obraditi pa da imamo uvida.
  • Majki2111
    3.9k
    Jedan Valladolid odigra u Madridu sa Realom 1-1. Zašto nebi i mi to mogli?
  • Majki2111
    3.9k
    Sa youtuba:

S obzirom na to da je dosta vas pisalo u komentarima utakmice protiv Rosenborga da Dinamo ima problema na desnoj strani, odlučio sam ponovno pogledati utakmicu i onda ju usporediti s utakmicama protiv Benfice.

Dolazim do 2 zaključka:
    1. dogodila se promjena obrani iz 4-1-4-1 u 4-4-2 ili 4-2-3-1 s ciljem da se zatvori sredina (dvije linije po dva igrača blokiraju passing opcije prema sredini), i posljedica toga je veći utjecaj lopte prema bokovima, vidjeli smo Samuela, protiv Ferencvarosa nije bilo toliko problema u pozicijskoj igri kroz izolacije, više nego ulaske kroz half-space između beka i stopera (što je jedan od razloga promjene formacije)

2. Hajrović je odigrao loše većinu utakmice protiv Rosenbroga u obrani, a Stojanović ni uz pomoć ostatka ekipe nije uspio zaustaviti Samuela (vidjeli ste primjere gdje je ispadao). Zanimljivo, protiv Benfica je Dinamo također imao problema u prvom dijelu, ali u drugom su (domaća utakmica) Stojanović i Kadzior napravili odličan posao na desnoj strani. U drugoj je bilo više problema jer je Dinamo igrao bez zadnjeg veznog, ali opet primili su samo 1 gol u 90 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.