• Ivanmtk
    1.7k
    sviđa mi se :up:
  • Mihaljević
    14.2k
    x531u9pvdsegsxkr.jpeg
    Meni je Bubanja top igrač, pravi zadnji vezni , uvijek bi njega izabrao prije Colombatta... 194cm... Bubanja 2 godine mlađi...
  • Lynx17
    4.5k

Sercan Hamzaoglu:

Fenerbahçe još nije dobio pozitivan ili negativan odgovor na svoju službenu ponudu zagrebačkom Dinamu za hrvatskog vratara Dominika Livakovića.
  • SAS1987
    19.2k
    negativan odgovor na svoju službenu ponuduLynx17

Nek provjere spam folder :lol:
  • Lynx17
    4.5k
    Odlican ubacaj Stojkovica.

Medutim, on ima neke od ti brze reakcije/rijesenje koji ili imas ili nemas. Taj osjecaj. Kao ona jedan-dodir dodavanje na sredinu terena koja je rezultirala u pola-sansa (Bubanj igrao za Stoticeka). A ne samo taj dodir, nego kako je odma jurio u napad.
  • CastAway1986
    4.7k
    Stojkovic se čini mi se čuva za Dinamo jer je očajan ovo prvo poluvrijeme
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Meni se vise cini kako neki ovdje ocekuju od Stojkovica da bude Ronaldo iz Uniteda :grin:
    Decko je potencijal, al daleko od toga da je dominatan HNL igrac. Da on rjesava utakmice sada kao sto je Rog u Splitu mislim da cjenkanja ne bi ni bilo..
  • Orc123
    14.1k
    Ono sto je Biscan rekao, sve to iz HNL su prinove i ne moze sw ocekivati od njih da budu igraci oduke, a pogotovo ne za Dinamo....svakome od njih cw trebati godina- dvije...Stojkovica bi uzeo i da se razvija kod nas postepeno ali natrpati svlacionicu sa takvim igracima nikome ne donosi korist. Ne smijemo se opet prenatrpati vec ciljano dovoditi i kapitalce i potencijale...nasi ce to dobro izbalansirati...
  • CastAway1986
    4.7k
    Evo protiv Istre Takuro , Mika i Bernauer svi u prvih 11!! Pa da ih vidimo
  • Orc123
    14.1k
    A dobro, ne treba ocekivati cuda odmah....ljudi su tu par dana. Jedino ocekujem vidjeti od Maxa, koliko moze...ova dvojica, njima treba vremena da uopce pohvataju sve i upoznaju se s ekipom....
  • Mihaljević
    14.2k
    Emreli daj Bože da bude dobar danas, ali on nije igrač za Dinamo....
  • Lynx17
    4.5k
    Evo protiv Istre Takuro , Mika i Bernauer svi u prvih 11!! Pa da ih vidimoCastAway1986

Livakovic, Sutalo i Ivanusec takoder. Neka ovi Fenerbahce, Feyenoord, Ajax, Fiorentina, itd. svi :cry: :cry: :cry:
  • CastAway1986
    4.7k
    Emreli može sigurno puno bolje samo mi djeluje lijeno i nezainteresirano daj Bože da nas sve demantira danas
  • Sajla
    15.6k
    Bio je Emreli aktivan u minutama koje je dobio protiv Astane, očekujem da danas baš grize i zabije koji gol. Ovo mu je možda završna "audicija" za ostanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.