• Lynx17
    4.5k

Sa google:

Ertuğrul Doğan: "Osim Petkovića i još jednog igrača, dodali smo sve igrače koje je naš trener želio u našu momčad. Dinamo Zagreb odgađa prodaju Petkovića zbog eliminacije iz Lige prvaka."

Yunus Emre Sel: "Dinamo Zagreb će odluku o trojici ponuđenih igrača donijeti nakon utakmice 2. kolovoza. Jedan od njih je Bruno Petković, koji je trenerov broj jedan."
  • OsamŠest
    6.4k
    Najbolji Dinamov stoper poslije Josipa Šutala je Moreno Živković.
    Šteta za posudbu u Lokomotivu. Po mojoj procjeni bi vrlo brzo postao nezamjenjiv u Dinamu. Slično kao i Gvardiol, Baturina i Šutalo.
  • nwankwo646
    960
    ovaj mi izgleda ka neki šta bi ga hajduk kupija...
  • Jurki
    20.8k
    ovo mi vec nema smisla gomilanje igraca u sredini terena. Misic, Ljubo, Sucic, Bulat i Krdzalic cisto dosta za dve centralne pozicije.
  • Dinamouberalles
    241
    Ma to su medijska nagađanja
  • Dinamouberalles
    241
    Šta je vise sa alzircem
  • Orc123
    14.1k
    Alzirac bi trebao doci ovih dana...barem tak pisu...tj. kao da je Dinamo vec potpisao s njim ali se ceka da dodje iz Alzira....valjda ce doci kroz 2-3 dana....prati dinamo na inst, takonda je taj posao valjda gotov samo se ceka da dodje...
  • emilperska
    12.8k

Trebali su ga prijavit kao konobara ili dostavljaca, prije bi mu nasa ispostava briselske vlade dala papire..
  • Maximo
    822

:lol:
    Al fkt,nakon toliko prosječnih klubova,sa 26 završi u meksičkoj ligi, pa sad ti razmišljaj koja je to razina kvalitete..
  • austrijanac
    8.7k

Lynx kao i uvijek azuran, ali sve to piskaranje macku o rep.Takvih latino-talijanskih veznjaka ima 6 miliona i nisu nista bolji nego nasi koji tumaraju bespucima Italije.
  • marcio amoroso
    47.5k
    ovo mi vec nema smisla gomilanje igraca u sredini terena. Misic, Ljubo, Sucic, Bulat i Krdzalic cisto dosta za dve centralne pozicije.Jurki

Imamo 4 vezna za 3 pozicije.
    Mišić, Ljubičić, Bulat i Baturina. Sučić i Krdžalić su djeca koju ne možeš baciti u vatru u europskim utakmicama.
    Naravno da nam tu treba igrača i normalno da se gledaju pojačanja na tim mjestima.
  • marcio amoroso
    47.5k
    nego nasi koji tumaraju bespucima Italije.austrijanac

Koji npr.?
  • Jurki
    20.8k
    Misic i Ljubo mogu resavat Europu. Dok ovi klinci mogu participirati u ligi.
    Ovaj Argentinac bi stvarno moral biti upgrade za Europu. Inace njegova kupnja nema bas nekog smisla.
    Nem rekel ni da je dobar ni da je los jer mi je totalno nepoznat.
    Bitno da se gleda, skautira i radi. Ako je procjena da nam bu upgrade nek ga dopelaju.
  • austrijanac
    8.7k

Rog, Badelj, Basic, Moro, Lulic su mi samo neki ovako s vrha pameti.

I radije bi bilo koga od njih nego argentinca koji je do 26 godine promjenio 8 klubova i vratio se u Meksiko i ceka sto ce biti dalje.

Cisto radi iskustva gledanja i sudjelovanja u tom rangu sporta, ti igraci su vise macak u vreci nego nesto ozbiljno. Neko brzo trazenje kroz razne aplikacije kaze da ima 400 tisuca godisnje.

Lulic mi je najbolja usporedba, oba nesto po Italiji, nikad Seria A.
    Pa onda zujanje okolo pa sto bude, bude.

Edit: nemoj me krivo shvatit, slazem se s tobom da nam fali veznih igraca. Tu se slazemo u potpunosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.